Autovelgen

Auto velgen

Met een goede en mooie velg band combinatie rijdt u comfortabeler en veiliger in uw auto. Uw auto krijgt ook een veel sportiever uiterlijk met een stoere mooie velg. Maar ook elegante velgen hebben wij voor uw auto.
Wilt u hoogglans zwarte, matzwart, zilver of gepolijsten auto velgen, wij hebben ze.

Auto velgen van lichtmetaal.

U kan bij ons terecht voor de grote merken auto velgen van oa. OZ Racing, MSW, BBS, Rial, Mak, Ronal, Sparco, Borbet. Door op onderstaande links te klikken vindt u een greep uit ons assortiment. Per merk/type auto vindt u hier velgen die geschikt zijn voor uw auto. Bij OZ, MSW, Sparco kunt u de auto velgen zelfs onder de auto zien.

Wilt u meer weten over velgen. Neem dan gerust contact met ons op via mail of bel +31(0)499-372344.  

Stalenvelg bij Rons BandencentraleAuto velgen in staal.

Stalen velgen zijn maar in een paar inch maten te verkrijgen. De meest gangbare maten zijn 14 inch, 15 inch en 16 inch stalen velgen. De maten 17 inch en 18 inch komen ook nog wel eens voor, maar net als bij 19 inch, 20 inch en 22 inch zijn lichtmetalen velgen dan toch wat meer voor de hand liggend wanneer u interesse hebt in een van deze grotere inch maten velgen.

Wilt u meer weten over velgen. Neem dan gerust contact met ons op via mail of bel +31(0)499-372344.

Auto velgen voor alle auto merken.

Wij leveren velgen voor alle merken auto’s. Bij voorbeeld voor:  Alfa Romeo velgen, Audi velgen, BMW velgen, Ford velgen, Kia velgen, Land Rover velgen, Opel velgen, Seat velgen, Volkswagen velgen, Mercedes velgen, Volvo velgen.

Wilt u meer weten over velgen. Neem dan gerust contact met ons op via mail of bel +31(0)499-372344.

Alfa Romeo velgen, Audi velgen, BMW velgen, Ford velgen, Kia velgen, Land Rover velgen, Opel velgen, Seat velgen, Volkswagen velgen, Mercedes velgen, Volvo velgen.

 

 

Auto velgen

Het uitzoeken van de juiste velg is niet voor iedereen even makkelijk. Om tot een juiste keuze te komen hebben wij bij velgen te maken met de breedte, diameter, steekmaat, et waarde en of de velg winterbestendig is. Velgen van verschillende auto’s zijn dus ook niet zomaar uitwisselbaar. Door onze ervaring kunnen wij u bij ons zeer goed helpen met de juiste keus. Tevens verzorgen wij de bandenwissel voor u.  Of dat nu uw oude autobanden of nieuwe autobanden zijn. Ook monteren wij natuurlijk de nieuwe auto velgen op een vakkundige manier en hebben wij een bandenopslag voor u.

Wilt u meer weten over velgen. Neem dan gerust contact met ons op via mail of bel +31(0)499-372344.

 

Contact

Vragen?
Afspraak maken?
Neem dan contact met ons op:
Mail
T +31(0)499-372344

et-
Openingstijden

Ma t/m vrij:  08.30 tot 17.00 uur
Zaterdag:    08.30 tot 12.00 uur

Tankstation: 07.00 tot 21.00 uur


Ron's Bandencentrale :

 

check Gratis uw banden op spanning

checkSterk in afspraken

checkSinds 1970

checkConcurrerende  prijzen

check Unieke banden laserscanner

Ron en Stefan van Rons Bandencentrale

Klik hier om een review te schrijven op Google.

Wat klanten over ons zeggen:

Ilse Schevers
Ilse Schevers
16:00 10 Jul 19
Super service. Erg vriendelijke en meedenkende mensen. Zeker een aanrader, dik tevreden! Bedankt Stefan.
richard Van Maurik
richard Van Maurik
11:38 09 Apr 19
Vandaag me golf GTD laten uitlijnen hier...daar waar een ander faalde staat me auto weer super strak op de weg. Bedankt heren ben dik tevreden!
klaas k
klaas k
17:53 09 Mar 19
Wat ze bij 2 verschillende Mercedes-Benz dealers niet voor elkaar kregen is hier gelukt. Een perfect uitgelijnde auto en het stuur recht !!! Hier krijg je top service van mannen met passie voor wat ze doen.
Lisanne Dirksen
Lisanne Dirksen
20:45 21 Feb 19
Vandaag mijn auto laten uitlijnen bij Ron's bandenservice Best. Ik ben zeer tevreden. Deze twee mannen hebben mij erg geholpen en alles duidelijk uitgelegd. Daarnaast was ik tevreden met de prijs. Via de telefoon had ik de uiterste prijs gehoord. Uiteindelijk is de prijs bijna 30 euro lager uitgevallen. Kortom, zeer tevreden en ik zal dit bedrijf zeker aanraden!
anton segers
anton segers
09:33 13 Feb 19
07-02-2019 BMW maakt rijden geweldig maar...........dan moet je wel bij Ron's autobanden Centrale je wielen laten uitlijnen. Hier proef je de specialisatie en passie van vader op zoon. Goede service en resultaat. Aflevering van de auto als ze zelf hiervan overtuigd zijn middels een proefrit. Beter kun je niet verwachten. In de verplichte wachtruimte kun je van een kop lekkere koffie genieten (Gratis natuurlijk!!) en je wachttijd doorbrengen met de leesmap. Wat wil je nog meer? Meer verlangen kun je niet bij Ron's autobanden Centrale in Best. Daarom van harte door mij aanbevolen. Dank Ron's autobanden Centrale ook jullie maken BMW rijden geweldig!!!
Bobbreede
Bobbreede
09:25 21 Dec 18
Ben al jaren tevreden en zo ook dit jaar weer! Wilde graag 4 nieuwe banden hebben maar had geen idee welke. Ik kreeg deskundig advies en werd zoals altijd uiterst vriendelijk geholpen! Bedankt!!!
Martijn
Martijn
10:36 02 Nov 18
In eerste instantie ergens anders geweest om mijn auto uit te laten lijnen. Tot twee keer toe niet fatsoenlijk gelukt; zogenaamd omdat er teveel speling op de stuurinrichting zou zitten. Ongeloofwaardig verhaal omdat de auto minder dan een maand eerder APK gekeurd was zonder opmerkingen. Dus naar Ron voor een second opinion. En na een half uur weer een strak sturende auto en een stuur dat recht staat! En natuurlijk.... de bandjes op spanning gebracht. Top gedaan en wat mij beteft het betere alternatief voor de fast fitters.
Jan Willem Nuij
Jan Willem Nuij
08:10 13 Dec 17
Top service!!
Next Reviews
et-
Interessante Links
et-w
Contact

Ron's Bandencentrale
Oranjestraat 95
5682CB BEST
KVK: 66792061
info@bandencentrale.nl
Bel  +31(0)499-372344

Privacy instellingen

Privacy Policy
Algemene Voorwaarden Consumenten
Algemene Voorwaarden Zakelijke Markt

Wij steunen Needs for Children

Cookies, AVG & Privacy Policy

Om de website goed te kunnen gebruiken zijn cookies noodzakelijk. Bij het gebruik van onze website ga je akkoord met (delen van) onze privacy verklaring.

Sluiten
Instellingen