Autovelgen

Auto velgen

Met een goede en mooie velg band combinatie rijdt u comfortabeler en veiliger in uw auto. Uw auto krijgt ook een veel sportiever uiterlijk met een stoere mooie velg. Maar ook elegante velgen hebben wij voor uw auto.
Wilt u hoogglans zwarte, matzwart, zilver of gepolijsten auto velgen, wij hebben ze.

Auto velgen van lichtmetaal.

U kan bij ons terecht voor de grote merken auto velgen van oa. OZ Racing, MSW, BBS, Rial, Mak, Ronal, Sparco, Borbet. Door op onderstaande links te klikken vindt u een greep uit ons assortiment. Per merk/type auto vindt u hier velgen die geschikt zijn voor uw auto. Bij OZ, MSW, Sparco kunt u de auto velgen zelfs onder de auto zien.

Wilt u meer weten over velgen. Neem dan gerust contact met ons op via mail of bel +31(0)499-372344.

 

stalenvelg rons bandencentraleAuto velgen in staal.

Stalen velgen zijn maar in een paar inch maten te verkrijgen. De meest gangbare maten zijn 14 inch, 15 inch en 16 inch stalen velgen. De maten 17 inch en 18 inch komen ook nog wel eens voor, maar net als bij 19 inch, 20 inch en 22 inch zijn lichtmetalen velgen dan toch wat meer voor de hand liggend wanneer u interesse hebt in een van deze grotere inch maten velgen.

Wilt u meer weten over velgen. Neem dan gerust contact met ons op via mail of bel +31(0)499-372344.

Auto velgen voor alle auto merken.

Wij leveren velgen voor alle merken auto’s. Bij voorbeeld voor:  Alfa Romeo velgen, Audi velgen, BMW velgen, Ford velgen, Kia velgen, Land Rover velgen, Opel velgen, Seat velgen, Volkswagen velgen, Mercedes velgen, Volvo velgen.

Wilt u meer weten over velgen. Neem dan gerust contact met ons op via mail of bel +31(0)499-372344.

Alfa Romeo velgen, Audi velgen, BMW velgen, Ford velgen, Kia velgen, Land Rover velgen, Opel velgen, Seat velgen, Volkswagen velgen, Mercedes velgen, Volvo velgen.

 

 

Auto velgen

Het uitzoeken van de juiste velg is niet voor iedereen even makkelijk. Om tot een juiste keuze te komen hebben wij bij velgen te maken met de breedte, diameter, steekmaat, et waarde en of de velg winterbestendig is. Velgen van verschillende auto’s zijn dus ook niet zomaar uitwisselbaar. Door onze ervaring kunnen wij u bij ons zeer goed helpen met de juiste keus. Tevens verzorgen wij de bandenwissel voor u.  Of dat nu uw oude autobanden of nieuwe autobanden zijn. Ook monteren wij natuurlijk de nieuwe auto velgen op een vakkundige manier en hebben wij een bandenopslag voor u.

Wilt u meer weten over velgen. Neem dan gerust contact met ons op via mail of bel +31(0)499-372344.

 

Contact


Vragen?
Afspraak maken?
Neem dan contact met ons op:
Mail
T +31(0)499-372344

et-

Openingstijden


Ma t/m vrij:  08.30 tot 17.00 uur
Zaterdag:    08.30 tot 12.00 uur

Tankstation: 07.00 tot 21.00 uur


Ron's Bandencentrale :

 

check Gratis uw banden op spanning

checkSterk in afspraken

checkSinds 1970

checkConcurrerende  prijzen

check Unieke banden laserscanner

Contact Ron en Stefan Ramaekers van Rons Bandencentrale

Wat klanten over ons zeggen.

 

Herbert Wentges
Herbert Wentges
14:06 01 Aug 18
Keurig, snel, toegewijd en hoge service. En Super aardige gasten!
Maurits J. Van Linder
Maurits J. Van Linder
08:55 11 Jul 18
Prima service. Erg nette zaak. Vader en zoon aan het roer. Prettig gevoel dat je met de eigenaren te maken hebt en niet met vaak onkundig en ongeinteresseerd personeel (zoals bij veel ketens à la Kwikfit, Euromaster). Uitleg en resultaat van het uitlijnen prima. Zeker een aanrader.
joop bonnier
joop bonnier
11:23 12 May 18
Netjes opgeruimde werkplaats En heeft vakundig mijn mercedes w212 e klasse 220 Uitgelijnd vooraf duidelijke prijsafspraak Dus niet achteraf voor verrassingen Een echte aanrader
Martijn den Otter
Martijn den Otter
19:34 24 Apr 18
Mijn auto had voorbanden waar Max Verstappen jaloers op was zo glad waren ze. Nadat ze een scan gedaan hadden bleek dat mijn auto ook uitgelijnd moest worden. Ik wist dat dit nodig was maar dat het niet kon - zo zei de Opel garage. Maar Ron is de Opel garage niet en bewees dat ook deze auto uit te lijnen was. De auto rijdt alsof hij nieuw is. Super tevreden!
Cuno S
Cuno S
14:23 19 Mar 18
Perfecte service, persoonlijk contact, zeer nette opgeruimde werkplaats. Absolute aanrader! Wij zijn er heel goed en heel netjes geholpen!
Bastiaan Mulders
Bastiaan Mulders
17:59 06 Mar 18
Prima service en prima kwaliteit.
Ans Kox
Ans Kox
18:19 11 Dec 17
Bij Ron's Bandencentrale kun je terecht voor een eerlijk en oprecht advies voor je autobanden. Wat ik vooral heel prettig vind is de jarenlange ervaring die dit bedrijf heeft wat merkbaar is in het advies dat ze geven en de kwaliteit die geleverd wordt. Ben je op zoek naar een betrouwbaar adres dan hoef je niet verder te zoeken.
Next Reviews
et-

Interessante Links

et-w

Contact

Ron's Bandencentrale
Oranjestraat 95
5682CB BEST
KVK: 66792061
info@bandencentrale.nl
Bel  +31(0)499-372344

Privacy instellingen

Privacy Policy
Algemene Voorwaarden Consumenten
Algemene Voorwaarden Zakelijke Markt

Wij steunen Needs for Children

Cookies, AVG & Privacy Policy

Om de website goed te kunnen gebruiken zijn cookies noodzakelijk. Bij het gebruik van onze website ga je akkoord met (delen van) onze privacy verklaring.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen