Autobanden

Autobanden

U mag niet onderschatten hoe belangrijk goede autobanden zijn. De banden vormen het enige contact tussen u en de weg. Wist u dat elke band de weg raakt met maar een oppervlak ten grote van  ongeveer een ansichtkaart?

Autobanden en de functie.

Vier banden met lucht erin dragen het gewicht van uw auto.
Ze brengen de krachten over van het optrekken en remmen.
Door te sturen verandert u de richting van de banden en daarmee bestuurd u uw auto.
Banden vangen ongelijkmatigheden in het wegdek op, zo werkt een band als schokbreker en draagt in hoge mate bij aan uw comfort.

 

Hoe banden kiezen?

De juiste autoband vinden is afhankelijk van verschillende factoren. Wij kijken samen met u naar de velgen, uw rijstijl, het aantal kilometers en persoonlijke voorkeur. De één kiest voor all-season banden terwijl de ander niets liever wilt dan zomerbanden en winterbanden. Ron’s Bandencentrale heeft ruim 48 jaar ervaring.

Wij helpen u graag aan een milieuvriendelijke , comfortabele en veilige autoband. Neem gerust contact met ons op via mail of bel +31(0)499-372344.

del, Autobanden Nijnsel.

Heeft u auto bandenspanning controle?

Bandenspanning controle komt steeds meer voor en het is sinds november 2014 verplicht op nieuwe auto’s. Het systeem heeft de naam TPMS,  ook hier voor kan u bij ons terecht. De juiste bandenspanning is ook enorm belangrijk voor autobanden.

 

Uitlijnen en banden.

Wanneer u nieuwe autobanden koopt, is ons advies om meteen een uitlijncontrole te laten uitvoeren. Veel auto’s staan helaas niet goed uitgelijnd. Mis de vele voordelen niet van een goed uitgelijnde auto.

 

Autobanden en balanceren.

Bij montage van andere autobanden op een auto velg moeten deze altijd gebalanceerd worden. Hier mee wordt een trillend wiel voorkomen.

 

Autobanden en lichtmetalen velgen.

Onze bandenapparatuur kan velgen aan t/m 24 inch. Dé & montage natuurlijk zonder beschadiging en dé & montage van runflat autobanden is ook geen probleem.
Autobanden Geldrop, Autobanden Hilvarenbeek, Autobanden Moergestel, Autobanden Oisterwijk, Autobanden Liempde, Autobanden Lieshout, Autobanden Winterle

Waar autobanden kopen?

Bij Ron’s Bandencentrale maken wij samen met u de beste keuze voor uw auto. Altijd voor een betaalbare prijs mét kwaliteit, want goede autobanden redden levens! Wij leveren daarom ook alleen merken die er om bekend staan comfortabele, veilige en milieuvriendelijke autobanden te maken. Ook het bandenlabel is daar belangrijk bij.

 

Prijs autobanden.

Al onze concurrerende bandenprijzen zijn per stuk incl:

  • Balanceren
  • BTW
  • Montage
  • Rubber ventiel
  • Verwijderingsbijdrage
  • 1 jaar fabrieksgarantie
  • Visuele uitlijncontrole

Wij helpen u graag aan een milieuvriendelijke , comfortabele en veilige band. Neem gerust contact met ons op via mail of bel +31(0)499-372344.

 

Ook uw oude banden worden milieu vriendelijk verwerkt

Milieuvreindelijk Rons Bandencentrale

Autobanden kopen in Best, Autobanden kopen in Eindhoven, Autobanden kopen in Oirschot. Autobanden kopen in Son, Autobanden kopen in Nuenen. Autobanden kopen in Veldhoven, Autobanden kopen in Sint-Oedenrode. Autobanden kopen in Geldrop, Autobanden kopen Winterle

Contact


Vragen?
Afspraak maken?
Neem dan contact met ons op:
Mail
T +31(0)499-372344

et-

Openingstijden


Ma t/m vrij:  08.30 tot 17.00 uur
Zaterdag:    08.30 tot 12.00 uur

Tankstation: 07.00 tot 21.00 uur


Ron's Bandencentrale :

 

check Gratis uw banden op spanning

checkSterk in afspraken

checkSinds 1970

checkConcurrerende  prijzen

check Unieke banden laserscanner

Contact Ron en Stefan Ramaekers van Rons Bandencentrale

Wat klanten over ons zeggen.

 

Herbert Wentges
Herbert Wentges
14:06 01 Aug 18
Keurig, snel, toegewijd en hoge service. En Super aardige gasten!
Maurits J. Van Linder
Maurits J. Van Linder
08:55 11 Jul 18
Prima service. Erg nette zaak. Vader en zoon aan het roer. Prettig gevoel dat je met de eigenaren te maken hebt en niet met vaak onkundig en ongeinteresseerd personeel (zoals bij veel ketens à la Kwikfit, Euromaster). Uitleg en resultaat van het uitlijnen prima. Zeker een aanrader.
joop bonnier
joop bonnier
11:23 12 May 18
Netjes opgeruimde werkplaats En heeft vakundig mijn mercedes w212 e klasse 220 Uitgelijnd vooraf duidelijke prijsafspraak Dus niet achteraf voor verrassingen Een echte aanrader
Martijn den Otter
Martijn den Otter
19:34 24 Apr 18
Mijn auto had voorbanden waar Max Verstappen jaloers op was zo glad waren ze. Nadat ze een scan gedaan hadden bleek dat mijn auto ook uitgelijnd moest worden. Ik wist dat dit nodig was maar dat het niet kon - zo zei de Opel garage. Maar Ron is de Opel garage niet en bewees dat ook deze auto uit te lijnen was. De auto rijdt alsof hij nieuw is. Super tevreden!
Cuno S
Cuno S
14:23 19 Mar 18
Perfecte service, persoonlijk contact, zeer nette opgeruimde werkplaats. Absolute aanrader! Wij zijn er heel goed en heel netjes geholpen!
Bastiaan Mulders
Bastiaan Mulders
17:59 06 Mar 18
Prima service en prima kwaliteit.
Ans Kox
Ans Kox
18:19 11 Dec 17
Bij Ron's Bandencentrale kun je terecht voor een eerlijk en oprecht advies voor je autobanden. Wat ik vooral heel prettig vind is de jarenlange ervaring die dit bedrijf heeft wat merkbaar is in het advies dat ze geven en de kwaliteit die geleverd wordt. Ben je op zoek naar een betrouwbaar adres dan hoef je niet verder te zoeken.
Next Reviews
et-

Interessante Links

et-w

Contact

Ron's Bandencentrale
Oranjestraat 95
5682CB BEST
KVK: 66792061
info@bandencentrale.nl
Bel  +31(0)499-372344

Privacy instellingen

Privacy Policy
Algemene Voorwaarden Consumenten
Algemene Voorwaarden Zakelijke Markt

Wij steunen Needs for Children

Cookies, AVG & Privacy Policy

Om de website goed te kunnen gebruiken zijn cookies noodzakelijk. Bij het gebruik van onze website ga je akkoord met (delen van) onze privacy verklaring.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen