Autobanden

Autobanden

U mag niet onderschatten hoe belangrijk goede autobanden zijn. De banden vormen het enige contact tussen u en de weg. Wist u dat elke band de weg raakt met maar een oppervlak ten grote van  ongeveer een ansichtkaart?

Autobanden en de functie.

Vier banden met lucht erin dragen het gewicht van uw auto.
Ze brengen de krachten over van het optrekken en remmen.
Door te sturen verandert u de richting van de banden en daarmee bestuurd u uw auto.
Banden vangen ongelijkmatigheden in het wegdek op, zo werkt een band als schokbreker en draagt in hoge mate bij aan uw comfort.

 

Hoe banden kiezen?

De juiste autoband vinden is afhankelijk van verschillende factoren. Wij kijken samen met u naar de velgen, uw rijstijl, het aantal kilometers en persoonlijke voorkeur. De één kiest voor all-season banden terwijl de ander niets liever wilt dan zomerbanden en winterbanden. Ron’s Bandencentrale heeft ruim 48 jaar ervaring.

Wij helpen u graag aan een milieuvriendelijke , comfortabele en veilige autoband. Neem gerust contact met ons op via mail of bel +31(0)499-372344.


Heeft u auto bandenspanning controle?

Bandenspanning controle komt steeds meer voor en het is sinds november 2014 verplicht op nieuwe auto’s. Het systeem heeft de naam TPMS,  ook hier voor kan u bij ons terecht. De juiste bandenspanning is ook enorm belangrijk voor autobanden.

 

Uitlijnen en banden.

Wanneer u nieuwe autobanden koopt, is ons advies om meteen een uitlijncontrole te laten uitvoeren. Veel auto’s staan helaas niet goed uitgelijnd. Mis de vele voordelen niet van een goed uitgelijnde auto.

 

Autobanden en balanceren.

Bij montage van andere autobanden op een auto velg moeten deze altijd gebalanceerd worden. Hier mee wordt een trillend wiel voorkomen.

 

Autobanden en lichtmetalen velgen.

Onze bandenapparatuur kan velgen aan t/m 24 inch. Dé & montage natuurlijk zonder beschadiging en dé & montage van runflat autobanden is ook geen probleem.

 

Waar autobanden kopen?

Bij Ron’s Bandencentrale maken wij samen met u de beste keuze voor uw auto. Altijd voor een betaalbare prijs mét kwaliteit, want goede autobanden redden levens! Wij leveren daarom ook alleen merken die er om bekend staan comfortabele, veilige en milieuvriendelijke autobanden te maken. Ook het bandenlabel is daar belangrijk bij.

 

Prijs autobanden.

Al onze concurrerende bandenprijzen zijn per stuk incl:

  • Balanceren
  • BTW
  • Montage
  • Rubber ventiel
  • Verwijderingsbijdrage
  • 1 jaar fabrieksgarantie
  • Visuele uitlijncontrole

Wij helpen u graag aan een milieuvriendelijke , comfortabele en veilige band. Neem gerust contact met ons op via mail of bel +31(0)499-372344.

 

Ook uw oude banden worden milieu vriendelijk verwerkt

Autobanden worden milieuvriendelijk afgevoerd bij Rons Bandencentrale Autobanden kopen in Nuenen. Autobanden kopen in Veldhoven, Autobanden kopen in Sint-Oedenrode. Autobanden kopen in Geldrop, Autobanden kopen Winterle

Contact

Vragen?
Afspraak maken?
Neem dan contact met ons op:
Mail
T +31(0)499-372344

et-
Openingstijden

Ma t/m vrij:  08.30 tot 17.00 uur
Zaterdag:    08.30 tot 12.00 uur

Tankstation: 07.00 tot 21.00 uur


Ron's Bandencentrale :

 

check Gratis uw banden op spanning

checkSterk in afspraken

checkSinds 1970

checkConcurrerende  prijzen

check Unieke banden laserscanner

Ron en Stefan van Rons Bandencentrale

Klik hier om een review te schrijven op Google.

Wat klanten over ons zeggen:

klaas k
klaas k
17:53 09 Mar 19
Wat ze bij 2 verschillende Mercedes-Benz dealers niet voor elkaar kregen is hier gelukt. Een perfect uitgelijnde auto en het stuur recht !!! Hier krijg je top service van mannen met passie voor wat ze doen.
Lisanne Dirksen
Lisanne Dirksen
20:45 21 Feb 19
Vandaag mijn auto laten uitlijnen bij Ron's bandenservice Best. Ik ben zeer tevreden. Deze twee mannen hebben mij erg geholpen en alles duidelijk uitgelegd. Daarnaast was ik tevreden met de prijs. Via de telefoon had ik de uiterste prijs gehoord. Uiteindelijk is de prijs bijna 30 euro lager uitgevallen. Kortom, zeer tevreden en ik zal dit bedrijf zeker aanraden!
anton segers
anton segers
09:33 13 Feb 19
07-02-2019 BMW maakt rijden geweldig maar...........dan moet je wel bij Ron's autobanden Centrale je wielen laten uitlijnen. Hier proef je de specialisatie en passie van vader op zoon. Goede service en resultaat. Aflevering van de auto als ze zelf hiervan overtuigd zijn middels een proefrit. Beter kun je niet verwachten. In de verplichte wachtruimte kun je van een kop lekkere koffie genieten (Gratis natuurlijk!!) en je wachttijd doorbrengen met de leesmap. Wat wil je nog meer? Meer verlangen kun je niet bij Ron's autobanden Centrale in Best. Daarom van harte door mij aanbevolen. Dank Ron's autobanden Centrale ook jullie maken BMW rijden geweldig!!!
Bobbreede
Bobbreede
09:25 21 Dec 18
Ben al jaren tevreden en zo ook dit jaar weer! Wilde graag 4 nieuwe banden hebben maar had geen idee welke. Ik kreeg deskundig advies en werd zoals altijd uiterst vriendelijk geholpen! Bedankt!!!
Martijn
Martijn
10:36 02 Nov 18
In eerste instantie ergens anders geweest om mijn auto uit te laten lijnen. Tot twee keer toe niet fatsoenlijk gelukt; zogenaamd omdat er teveel speling op de stuurinrichting zou zitten. Ongeloofwaardig verhaal omdat de auto minder dan een maand eerder APK gekeurd was zonder opmerkingen. Dus naar Ron voor een second opinion. En na een half uur weer een strak sturende auto en een stuur dat recht staat! En natuurlijk.... de bandjes op spanning gebracht. Top gedaan en wat mij beteft het betere alternatief voor de fast fitters.
Next Reviews
et-
Interessante Links
et-w
Contact

Ron's Bandencentrale
Oranjestraat 95
5682CB BEST
KVK: 66792061
info@bandencentrale.nl
Bel  +31(0)499-372344

Privacy instellingen

Privacy Policy
Algemene Voorwaarden Consumenten
Algemene Voorwaarden Zakelijke Markt

Wij steunen Needs for Children

Cookies, AVG & Privacy Policy

Om de website goed te kunnen gebruiken zijn cookies noodzakelijk. Bij het gebruik van onze website ga je akkoord met (delen van) onze privacy verklaring.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen