Autoreiniging

Autoreiniging

Kijkt u er ook zo tegenop om uw auto te wassen? Uit onderzoek is gebleken dat ruim 71% van de automobilisten er erg tegenop ziet om de auto schoon te maken. De auto van buiten reinigen doet men wel maar een beschermlaag op de lak aanbrengen doen weinig automobilisten. Ook is uit onderzoek gebleken dat de binnenkant goed reinigen erg lastig is, waardoor men er dikwijls vanaf ziet. Heeft u geen tijd om uw auto goed te reinigen? Ron’s Bandencentrale doet dit graag voor u! Neem nu contact op via 0499-372344

Autoreiniging al jong geleerd

Toen mijn vader Theo (vader van Ron) in de jaren 60 bij Vredestein Autobanden werkte, reinigde hij voor zijn hobby auto’s. Ik mocht als 8-jarig jongetje mee helpen, sindsdien is het ook mijn hobby geworden. Het is van generatie op generatie geslagen, mijn zoon Stefan ging van kleins af aan mee naar de garage om te helpen. Het eindresultaat van een schone auto geeft enorm veel voldoening in ons werk.

 

 

Materialen van experts

In de loop der jaren is er veel veranderd op het gebied van autoreiniging. Waar wij vroeger veel handwerk voor gebruikte, gebruiken we tegenwoordig veelal machines. Ron’s Bandencentrale werkt met materialen van experts. Zo werken wij met het merk Angelwax dat gebruikt maakt van natuurlijke producten. Producten van Angelwax zijn tevens bij ons te verkrijgen. Met al deze meest geavanceerde producten brengen wij uw auto in een geweldige staat, zodat u weer trots rond kan rijden in uw kostbare bezit.

 

 

Auto poetsen voor verkoop

Wilt u uw auto verkopen? Een grondige schoonmaak levert vaak een terechte meerwaarde van soms wel honderden euro’s op. Ron’s Bandencentrale biedt u verschillende samengestelde programma’s voor het interieur en exterieur van uw auto.

 

 

Losse behandelingen.

  • Diep stomen stoelen.
  • Leerbehandeling: reinigen en het leer voeden.
  • Dakhemel reinigen.

 

 

Contact


Vragen?
Afspraak maken?
Neem dan contact met ons op:
Mail
T +31(0)499-372344

et-

Openingstijden


Ma t/m vrij:  08.30 tot 17.00 uur
Zaterdag:    08.30 tot 12.00 uur

Tankstation: 07.00 tot 21.00 uur

bandenscan rons bandencentrale best bandencentrale

Nu GRATIS.
Mis de oplossing van uw banden en/of wegligging probleem niet.

Wij nodigen u uit voor onze unieke bandenscan.
Maak eenvoudig een afspraak en u krijgt meteen een bevestiging.

 

Laden...


Ron's Bandencentrale :

 

check Gratis uw banden op spanning

checkSterk in afspraken

checkSinds 1970

checkUitlijnspecialist

check Milieubewust

 

Wat onze klanten over ons zeggen.

 

Martijn den Otter
Martijn den Otter
19:34 24 Apr 18
Mijn auto had voorbanden waar Max Verstappen jaloers op was zo glad waren ze. Nadat ze een scan gedaan hadden bleek dat mijn auto ook uitgelijnd moest worden. Ik wist dat dit nodig was maar dat het niet kon - zo zei de Opel garage. Maar Ron is de Opel garage niet en bewees dat ook deze auto uit te lijnen was. De auto rijdt alsof hij nieuw is. Super tevreden!
joop bonnier
joop bonnier
11:23 12 May 18
Netjes opgeruimde werkplaats En heeft vakundig mijn mercedes w212 e klasse 220 Uitgelijnd vooraf duidelijke prijsafspraak Dus niet achteraf voor verrassingen Een echte aanrader
Cuno S
Cuno S
14:23 19 Mar 18
Perfecte service, persoonlijk contact, zeer nette opgeruimde werkplaats. Absolute aanrader! Wij zijn er heel goed en heel netjes geholpen!
Ans Kox
Ans Kox
18:19 11 Dec 17
Bij Ron's Bandencentrale kun je terecht voor een eerlijk en oprecht advies voor je autobanden. Wat ik vooral heel prettig vind is de jarenlange ervaring die dit bedrijf heeft wat merkbaar is in het advies dat ze geven en de kwaliteit die geleverd wordt. Ben je op zoek naar een betrouwbaar adres dan hoef je niet verder te zoeken.
Bastiaan Mulders
Bastiaan Mulders
17:59 06 Mar 18
Prima service en prima kwaliteit.
Maurits J. Van Linder
Maurits J. Van Linder
08:55 11 Jul 18
Prima service. Erg nette zaak. Vader en zoon aan het roer. Prettig gevoel dat je met de eigenaren te maken hebt en niet met vaak onkundig en ongeinteresseerd personeel (zoals bij veel ketens à la Kwikfit, Euromaster). Uitleg en resultaat van het uitlijnen prima. Zeker een aanrader.
Herbert Wentges
Herbert Wentges
14:06 01 Aug 18
Keurig, snel, toegewijd en hoge service. En Super aardige gasten!
Next Reviews

Over Ons

Even voorstellen, mijn naam is Ron Ramaekers en samen met mijn zoon Stefan runnen wij Ron’s Bandencentrale.

Mijn vader Theo heeft de Bandencentrale in mei 1970 gestart, ik ( Ron ) ben er later in het jaar ingekomen. Stefan heeft in zijn jongere jaren regelmatig meegewerkt en is sinds juli 2014 vast in de Bandencentrale gestapt.

Samen weten wij waar we mee bezig zijn en willen onze kennis met u delen. Wij doen wat we zeggen en laten uw auto weer graag comfortabel, veilig en zuinig rijden. Een persoonlijke aanpak vinden wij net als u van belang, er zijn u dan ook al tienduizenden tevreden klanten voorgegaan.

Als u met uw voertuig hier bent, kunnen wij een unieke onafhankelijke scan van uw banden maken.
U krijgt dan een uitgebreide rapportage en voorzien wij u van het juiste advies.
Ook geven wij u advies over de juiste uitlijning, velgen, autoreiniging, caravanstalling en onze verdere diensten. Door trainingen, opleidingen en het juiste gereedschap waarborgen wij onze kwaliteit en blijven wij uw absolute specialist.

Wij kijken uit naar uw komst.

Lees het Vaco juryrapport

Meer over ons>>

Auto uitlijnen bij Ron's Bandencentrale

et-

Interessante Links

et-w

Contact

Ron's Bandencentrale
Oranjestraat 95
5682CB BEST
KVK: 66792061
info@bandencentrale.nl
Bel  +31(0)499-372344

Privacy instellingen

Privacy Policy
Algemene Voorwaarden Consumenten
Algemene Voorwaarden Zakelijke Markt

Wij steunen Needs for Children

Cookies, AVG & Privacy Policy

Om de website goed te kunnen gebruiken zijn cookies noodzakelijk. Bij het gebruik van onze website ga je akkoord met (delen van) onze privacy verklaring.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen