Autoreiniging

Autoreiniging

Kijkt u er ook zo tegenop om uw auto te wassen? Uit onderzoek is gebleken dat ruim 71% van de automobilisten er erg tegenop ziet om de auto schoon te maken. De auto van buiten reinigen doet men wel maar een beschermlaag op de lak aanbrengen doen weinig automobilisten. Ook is uit onderzoek gebleken dat de binnenkant goed reinigen erg lastig is, waardoor men er dikwijls vanaf ziet. Heeft u geen tijd om uw auto goed te reinigen? Ron’s Bandencentrale doet dit graag voor u! Neem nu contact op via 0499-372344

Autoreiniging al jong geleerd

Toen mijn vader Theo (vader van Ron) in de jaren 60 bij Vredestein Autobanden werkte, reinigde hij voor zijn hobby auto’s. Ik mocht als 8-jarig jongetje mee helpen, sindsdien is het ook mijn hobby geworden. Het is van generatie op generatie geslagen, mijn zoon Stefan ging van kleins af aan mee naar de garage om te helpen. Het eindresultaat van een schone auto geeft enorm veel voldoening in ons werk.    

Materialen van experts

In de loop der jaren is er veel veranderd op het gebied van autoreiniging. Waar wij vroeger veel handwerk voor gebruikte, gebruiken we tegenwoordig veelal machines. Ron’s Bandencentrale werkt met materialen van experts. Zo werken wij met het merk Angelwax dat gebruikt maakt van natuurlijke producten. Producten van Angelwax zijn tevens bij ons te verkrijgen. Met al deze meest geavanceerde producten brengen wij uw auto in een geweldige staat, zodat u weer trots rond kan rijden in uw kostbare bezit.    

Auto poetsen voor verkoop

Wilt u uw auto verkopen? Een grondige schoonmaak levert vaak een terechte meerwaarde van soms wel honderden euro’s op. Ron’s Bandencentrale biedt u verschillende samengestelde programma’s voor het interieur en exterieur van uw auto.    

Losse behandelingen.

  • Diep stomen stoelen.
  • Leerbehandeling: reinigen en het leer voeden.
  • Dakhemel reinigen.
   
Contact

Vragen?
Afspraak maken?
Neem dan contact met ons op:
Mail
T +31(0)499-372344

et-
Openingstijden

Ma t/m vrij:  08.30 tot 17.00 uur
Zaterdag:    08.30 tot 12.00 uur

Tankstation: 07.00 tot 21.00 uur


Ron's Bandencentrale :

 

check Gratis uw banden op spanning

checkSterk in afspraken

checkSinds 1970

checkConcurrerende  prijzen

check Unieke banden laserscanner

Ron en Stefan van Rons Bandencentrale

Klik hier om een review te schrijven op Google.

Wat klanten over ons zeggen:

Ilse Schevers
Ilse Schevers
16:00 10 Jul 19
Super service. Erg vriendelijke en meedenkende mensen. Zeker een aanrader, dik tevreden! Bedankt Stefan.
richard Van Maurik
richard Van Maurik
11:38 09 Apr 19
Vandaag me golf GTD laten uitlijnen hier...daar waar een ander faalde staat me auto weer super strak op de weg. Bedankt heren ben dik tevreden!
klaas k
klaas k
17:53 09 Mar 19
Wat ze bij 2 verschillende Mercedes-Benz dealers niet voor elkaar kregen is hier gelukt. Een perfect uitgelijnde auto en het stuur recht !!! Hier krijg je top service van mannen met passie voor wat ze doen.
Lisanne Dirksen
Lisanne Dirksen
20:45 21 Feb 19
Vandaag mijn auto laten uitlijnen bij Ron's bandenservice Best. Ik ben zeer tevreden. Deze twee mannen hebben mij erg geholpen en alles duidelijk uitgelegd. Daarnaast was ik tevreden met de prijs. Via de telefoon had ik de uiterste prijs gehoord. Uiteindelijk is de prijs bijna 30 euro lager uitgevallen. Kortom, zeer tevreden en ik zal dit bedrijf zeker aanraden!
anton segers
anton segers
09:33 13 Feb 19
07-02-2019 BMW maakt rijden geweldig maar...........dan moet je wel bij Ron's autobanden Centrale je wielen laten uitlijnen. Hier proef je de specialisatie en passie van vader op zoon. Goede service en resultaat. Aflevering van de auto als ze zelf hiervan overtuigd zijn middels een proefrit. Beter kun je niet verwachten. In de verplichte wachtruimte kun je van een kop lekkere koffie genieten (Gratis natuurlijk!!) en je wachttijd doorbrengen met de leesmap. Wat wil je nog meer? Meer verlangen kun je niet bij Ron's autobanden Centrale in Best. Daarom van harte door mij aanbevolen. Dank Ron's autobanden Centrale ook jullie maken BMW rijden geweldig!!!
Bobbreede
Bobbreede
09:25 21 Dec 18
Ben al jaren tevreden en zo ook dit jaar weer! Wilde graag 4 nieuwe banden hebben maar had geen idee welke. Ik kreeg deskundig advies en werd zoals altijd uiterst vriendelijk geholpen! Bedankt!!!
Martijn
Martijn
10:36 02 Nov 18
In eerste instantie ergens anders geweest om mijn auto uit te laten lijnen. Tot twee keer toe niet fatsoenlijk gelukt; zogenaamd omdat er teveel speling op de stuurinrichting zou zitten. Ongeloofwaardig verhaal omdat de auto minder dan een maand eerder APK gekeurd was zonder opmerkingen. Dus naar Ron voor een second opinion. En na een half uur weer een strak sturende auto en een stuur dat recht staat! En natuurlijk.... de bandjes op spanning gebracht. Top gedaan en wat mij beteft het betere alternatief voor de fast fitters.
Jan Willem Nuij
Jan Willem Nuij
08:10 13 Dec 17
Top service!!
Next Reviews
et-
Interessante Links
et-w
Contact

Ron's Bandencentrale
Oranjestraat 95
5682CB BEST
KVK: 66792061
info@bandencentrale.nl
Bel  +31(0)499-372344

Privacy instellingen

Privacy Policy
Algemene Voorwaarden Consumenten
Algemene Voorwaarden Zakelijke Markt

Wij steunen Needs for Children

Cookies, AVG & Privacy Policy

Om de website goed te kunnen gebruiken zijn cookies noodzakelijk. Bij het gebruik van onze website ga je akkoord met (delen van) onze privacy verklaring.

Sluiten
Instellingen