Bandenscan

Bandenscan.

Uit recent onderzoek blijkt dat 39% van het wagenpark met een of meerdere slechte banden rijden. Bij een APK Keuring staat het afkeuren van banden in de top 3. Dus laat voor de zekerheid uw banden nakijken, wij doen dat als enige in de regio met een laserscanner.

Nu GRATIS Bandencheck
met onze laserscanner.

Wij controleren uw banden visueel en met onze laserscanner.
U krijgt daarvan een onafhankelijk rapport (zie foto) met daarop o.a. de uitslag van:

check Profiel diepte over de volle breedte.
check Slijtagepatroon.
Uitdroging.
check Ouderdom.
check Uitlijning.

Bandenscan – Bandencheck.

De veel voorkomende problemen:

  • Scheef aflopend banden profiel.
  • Weinig profiel diepte.
  • Veel geluid maken.
  • Droogte scheuren.
  • Ouderdom.
  • Beschadiging zijkant.
  • Slechte wegligging.
  • Onveilig rijgevoel.
  • Zoekend rijgedrag.

APK Keuring ?

Laat dan eerst uw banden door ons checken met onze laserscanner.
Dat kan u veel zorgen en kosten besparen.

APK Keuring, nu APK Keuring, gratis APK Keuring.

Bandenscan – scheef aflopend banden profiel.

Op de onderstaande foto staat een band met scheef aflopend profiel. Aan de linkerkant ziet u dat daar veel minder profiel zit. De auto waar deze band op gemonteerd is geweest had een verkeerde wiel stand. Dit is op te lossen door de auto uit te lijnen zie auto uitlijnen. Als de band recht had afgelopen dan was hij veel meer km mee gegaan, daarom is uitlijnen van een auto ook zo belangrijk en verdien je de kosten daarvan zo terug. U komt dit te weten door onze unieke banden laserscanner.
wanneer auto uitlijnen slecht profiel rons bandencentrale

 

 

Bandenscan – droogte scheuren.

Aan de hand van onze bandenscan kunnen wij zien of er haarscheuren in de banden zitten. Helaas komt dat veel voor en is er bij mensen maar weinig over bekend wat voor gevaren dit kan opleveren. Maar een band met haarscheuren in het karkas wordt veel zwakker. Een band wordt door de snelheid 10% groter, dan komen er erg veel krachten op het karkas, waardoor de band zomaar kapot kan springen met alle gevolgen van dien.
In de onderstaande film ziet u haarscheuren in een band.

Profieldiepte banden.

In de onderstaande afbeelding ziet u wat een slecht profiel van een band veroorzaakt. Onder andere, als een band half versleten is ( 4mm ) en er staat 3mm water op het wegdek en de auto rijdt 75 km/h is er nog maar 58% weg contact. Voor de profieldiepte van winterbanden geld een andere norm. Meestal is 4mm de minimale eis in het buitenland.
Wij meten over het volledige loopvlak het bandenprofiel, omdat wij als enige in de regio een banden laserscanner gebruiken.

Hoe profiel banden meten Rons Bandencentrale

Bandenscan – kost weinig tijd.

Aan de hand van de banden laserscanner die wij als enige in de regio gebruiken, kunnen we in overleg maatregelen nemen die de veiligheid en het comfort van uw auto verhogen.
De bandenscan vergt niet veel tijd. Het kan zelfs tijdens een tankbeurt bij het tankstation ( LUKOIL ) wat voor onze deur ligt worden gedaan. Heeft u vragen ?
Neem gerust contact met ons op via mail of bel +31(0)499-372344.
U kan natuurlijk ook een afspraak maken voor onze bandenscan via onderstaand contact formulier.

Bandenscan voor bedrijven.

Wij kunnen ook voor bedrijven met een eigen wagenpark een bandenscan op locatie uitvoeren. Bedrijven die benieuwd zijn hoe het met de banden gesteld is, kunnen vrijblijvend een afspraak maken. Wij kunnen de bandenscan eventueel na werktijd of op zaterdag uitvoeren.

Contact

Vragen?
Afspraak maken?
Neem dan contact met ons op:
Mail
T +31(0)499-372344

et-
Openingstijden

Ma t/m vrij:  08.30 tot 17.00 uur
Zaterdag:    08.30 tot 12.00 uur

Tankstation: 07.00 tot 21.00 uur


Ron's Bandencentrale :

 

check Gratis uw banden op spanning

checkSterk in afspraken

checkSinds 1970

checkConcurrerende  prijzen

check Unieke banden laserscanner

Ron en Stefan van Rons Bandencentrale

Klik hier om een review te schrijven op Google.

Wat klanten over ons zeggen:

Tom Kievit
Tom Kievit
15:36 02 Sep 19
Prima service, denkt mee en is vindingrijk. Zeker een aanrader, ik kom nog nog eens terug voor banden.
Huib van Heek
Huib van Heek
17:06 30 Aug 19
Op onze eerste vakantiedag richting Zuid Italië, leek onze camper steeds meer op een truttenschudder, maar dan echt letterlijk. Onderweg even gegoogled en daar werd Ron's Bandencentrale in Best aanbevolen! Wij ernaar toe.... Binnen een uur stonden we zeer tevreden klaar om onze reis te vervolgen. Uitstekend geholpen !!! Bobbels op de beide voorbanden! Maar nu met 4 nieuwe banden weer op weg! Bedankt voor de vlugge afhandeling!!
Ilse Schevers
Ilse Schevers
16:00 10 Jul 19
Super service. Erg vriendelijke en meedenkende mensen. Zeker een aanrader, dik tevreden! Bedankt Stefan.
richard Van Maurik
richard Van Maurik
11:38 09 Apr 19
Vandaag me golf GTD laten uitlijnen hier...daar waar een ander faalde staat me auto weer super strak op de weg. Bedankt heren ben dik tevreden!
klaas k
klaas k
17:53 09 Mar 19
Wat ze bij 2 verschillende Mercedes-Benz dealers niet voor elkaar kregen is hier gelukt. Een perfect uitgelijnde auto en het stuur recht !!! Hier krijg je top service van mannen met passie voor wat ze doen.
Lisanne Dirksen
Lisanne Dirksen
20:45 21 Feb 19
Vandaag mijn auto laten uitlijnen bij Ron's bandenservice Best. Ik ben zeer tevreden. Deze twee mannen hebben mij erg geholpen en alles duidelijk uitgelegd. Daarnaast was ik tevreden met de prijs. Via de telefoon had ik de uiterste prijs gehoord. Uiteindelijk is de prijs bijna 30 euro lager uitgevallen. Kortom, zeer tevreden en ik zal dit bedrijf zeker aanraden!
anton segers
anton segers
09:33 13 Feb 19
07-02-2019 BMW maakt rijden geweldig maar...........dan moet je wel bij Ron's autobanden Centrale je wielen laten uitlijnen. Hier proef je de specialisatie en passie van vader op zoon. Goede service en resultaat. Aflevering van de auto als ze zelf hiervan overtuigd zijn middels een proefrit. Beter kun je niet verwachten. In de verplichte wachtruimte kun je van een kop lekkere koffie genieten (Gratis natuurlijk!!) en je wachttijd doorbrengen met de leesmap. Wat wil je nog meer? Meer verlangen kun je niet bij Ron's autobanden Centrale in Best. Daarom van harte door mij aanbevolen. Dank Ron's autobanden Centrale ook jullie maken BMW rijden geweldig!!!
Bobbreede
Bobbreede
09:25 21 Dec 18
Ben al jaren tevreden en zo ook dit jaar weer! Wilde graag 4 nieuwe banden hebben maar had geen idee welke. Ik kreeg deskundig advies en werd zoals altijd uiterst vriendelijk geholpen! Bedankt!!!
Martijn
Martijn
10:36 02 Nov 18
In eerste instantie ergens anders geweest om mijn auto uit te laten lijnen. Tot twee keer toe niet fatsoenlijk gelukt; zogenaamd omdat er teveel speling op de stuurinrichting zou zitten. Ongeloofwaardig verhaal omdat de auto minder dan een maand eerder APK gekeurd was zonder opmerkingen. Dus naar Ron voor een second opinion. En na een half uur weer een strak sturende auto en een stuur dat recht staat! En natuurlijk.... de bandjes op spanning gebracht. Top gedaan en wat mij beteft het betere alternatief voor de fast fitters.
Jan Willem Nuij
Jan Willem Nuij
08:10 13 Dec 17
Top service!!
Volgende beoordelingen
Nu GRATIS.  Mis niet de nieuwste inzichten van uw banden. Als enige in de regio maken wij een uitgebreide scan van uw banden.  Maak nu  eenvoudig een afspraak en u krijgt meteen een bevestiging.

 

Laden...

et-
Interessante Links
et-w
Contact

Wij steunen Needs for Children

Cookies, AVG & Privacy Policy

Om de website goed te kunnen gebruiken zijn cookies noodzakelijk. Bij het gebruik van onze website ga je akkoord met (delen van) onze privacy verklaring.

Sluiten
Instellingen