Bandenscan

Bandenscan nu GRATIS.

De veel voorkomende problemen.

  • Scheef aflopend banden profiel.
  • Veel geluid maken.
  • Droogte scheuren.
  • Ouderdom.
  • Slecht banden profiel.

Bandenscan – scheef aflopend banden profiel.

Op de onderstaande foto staat een band met scheef aflopend profiel. Aan de linkerkant ziet u dat daar veel minder profiel zit. De auto waar deze band op gemonteerd is geweest had een verkeerde wiel stand. Dit is op te lossen door de auto uit te lijnen zie auto uitlijnen. Als de band recht had afgelopen dan was hij veel meer km mee gegaan, daarom is uitlijnen van een auto ook zo belangrijk en verdien je de kosten daarvan zo terug. U komt dit te weten door onze unieke bandenscan.
wanneer auto uitlijnen slecht profiel rons bandencentrale

 

 

Bandenscan – droogte scheuren.

Aan de hand van onze bandenscan kunnen wij zien of er haarscheuren in de banden zitten. Helaas komt dat veel voor en is er bij mensen maar weinig over bekend wat voor gevaren dit kan opleveren. Maar een band met haarscheuren in het karkas wordt veel zwakker. Een band wordt door de snelheid 10% groter, dan komen er erg veel krachten op het karkas, waardoor de band zomaar kapot kan springen met alle gevolgen van dien.
In de onderstaande film ziet u haarscheuren in een band.

Profieldiepte banden.

In de onderstaande afbeelding ziet u wat een slecht profiel van een band veroorzaakt. Onder andere, als een band half versleten is ( 4mm ) en er staat 3mm water op het wegdek en de auto rijdt 75 km/h is er nog maar 58% weg contact. Voor de profieldiepte van winterbanden geld een andere norm. Meestal is 4mm de minimale eis in het buitenland.
Wij meten over het volledige loopvlak het bandenprofiel, omdat wij als enige in de regio een bandenscanner gebruiken.

Hoe profiel banden meten Rons Bandencentrale

Bandenscan – kost weinig tijd.

Aan de hand van de bandenscan die wij als enige in de regio gebruiken, kunnen we in overleg maatregelen nemen die de veiligheid en het comfort van uw auto verhogen.
De bandenscan vergt niet veel tijd. Het kan zelfs tijdens een tankbeurt bij het tankstation ( LUKOIL ) wat voor onze deur ligt worden gedaan. Heeft u vragen ?
Neem gerust contact met ons op via mail of bel +31(0)499-372344.
U kan natuurlijk ook een afspraak maken voor onze bandenscan via onderstaande contact formulier.

Bandenscan voor bedrijven.

Wij kunnen ook voor bedrijven met een eigen wagenpark een bandenscan op locatie uitvoeren. Bedrijven die benieuwd zijn hoe het met de banden gesteld is, kunnen vrijblijvend een afspraak maken. Wij kunnen de bandenscan eventueel na werktijd of op zaterdag uitvoeren.

Na de bandenscan krijgt u een onafhankelijk rapport van de banden, met daarop de uitslag van uw :

check Profiel diepte over de volle breedte.
check Slijtagepatroon.
Uitdroging.
check Ouderdom.
check Uitlijning.

Contact


Vragen?
Afspraak maken?
Neem dan contact met ons op:
Mail
T +31(0)499-372344

et-

Openingstijden


Ma t/m vrij:  08.30 tot 17.00 uur
Zaterdag:    08.30 tot 12.00 uur

Tankstation: 07.00 tot 21.00 uur


Ron's Bandencentrale :

 

check Gratis uw banden op spanning

checkSterk in afspraken

checkSinds 1970

checkUitlijnspecialist

check Milieubewust

 

Wat onze klanten over ons zeggen.

 

Martijn den Otter
Martijn den Otter
19:34 24 Apr 18
Mijn auto had voorbanden waar Max Verstappen jaloers op was zo glad waren ze. Nadat ze een scan gedaan hadden bleek dat mijn auto ook uitgelijnd moest worden. Ik wist dat dit nodig was maar dat het niet kon - zo zei de Opel garage. Maar Ron is de Opel garage niet en bewees dat ook deze auto uit te lijnen was. De auto rijdt alsof hij nieuw is. Super tevreden!
joop bonnier
joop bonnier
11:23 12 May 18
Netjes opgeruimde werkplaats En heeft vakundig mijn mercedes w212 e klasse 220 Uitgelijnd vooraf duidelijke prijsafspraak Dus niet achteraf voor verrassingen Een echte aanrader
Cuno S
Cuno S
14:23 19 Mar 18
Perfecte service, persoonlijk contact, zeer nette opgeruimde werkplaats. Absolute aanrader! Wij zijn er heel goed en heel netjes geholpen!
Ans Kox
Ans Kox
18:19 11 Dec 17
Bij Ron's Bandencentrale kun je terecht voor een eerlijk en oprecht advies voor je autobanden. Wat ik vooral heel prettig vind is de jarenlange ervaring die dit bedrijf heeft wat merkbaar is in het advies dat ze geven en de kwaliteit die geleverd wordt. Ben je op zoek naar een betrouwbaar adres dan hoef je niet verder te zoeken.
Bastiaan Mulders
Bastiaan Mulders
17:59 06 Mar 18
Prima service en prima kwaliteit.
Maurits J. Van Linder
Maurits J. Van Linder
08:55 11 Jul 18
Prima service. Erg nette zaak. Vader en zoon aan het roer. Prettig gevoel dat je met de eigenaren te maken hebt en niet met vaak onkundig en ongeinteresseerd personeel (zoals bij veel ketens à la Kwikfit, Euromaster). Uitleg en resultaat van het uitlijnen prima. Zeker een aanrader.
Herbert Wentges
Herbert Wentges
14:06 01 Aug 18
Keurig, snel, toegewijd en hoge service. En Super aardige gasten!
Next Reviews

Nu GRATIS.  Mis niet de nieuwste inzichten van uw banden. Als enige in de regio maken wij een uitgebreide scan van uw banden.  Maak nu  eenvoudig een afspraak en u krijgt meteen een bevestiging.

 

Laden...

Over Ons

Even voorstellen, mijn naam is Ron Ramaekers en samen met mijn zoon Stefan runnen wij Ron’s Bandencentrale.

Mijn vader Theo heeft de Bandencentrale in mei 1970 gestart, ik ( Ron ) ben er later in het jaar ingekomen. Stefan heeft in zijn jongere jaren regelmatig meegewerkt en is sinds juli 2014 vast in de Bandencentrale gestapt.

Samen weten wij waar we mee bezig zijn en willen onze kennis met u delen. Wij doen wat we zeggen en laten uw auto weer graag comfortabel, veilig en zuinig rijden. Een persoonlijke aanpak vinden wij net als u van belang, er zijn u dan ook al tienduizenden tevreden klanten voorgegaan.

Als u met uw voertuig hier bent, kunnen wij een unieke onafhankelijke scan van uw banden maken.
U krijgt dan een uitgebreide rapportage en voorzien wij u van het juiste advies.
Ook geven wij u advies over de juiste uitlijning, velgen, autoreiniging, caravanstalling en onze verdere diensten. Door trainingen, opleidingen en het juiste gereedschap waarborgen wij onze kwaliteit en blijven wij uw absolute specialist.

Wij kijken uit naar uw komst.

Lees het Vaco juryrapport

Meer over ons>>

Auto uitlijnen bij Ron's Bandencentrale

et-

Interessante Links

et-w

Contact

Ron's Bandencentrale
Oranjestraat 95
5682CB BEST
KVK: 66792061
info@bandencentrale.nl
Bel  +31(0)499-372344

Privacy instellingen

Privacy Policy
Algemene Voorwaarden Consumenten
Algemene Voorwaarden Zakelijke Markt

Wij steunen Needs for Children

Cookies, AVG & Privacy Policy

Om de website goed te kunnen gebruiken zijn cookies noodzakelijk. Bij het gebruik van onze website ga je akkoord met (delen van) onze privacy verklaring.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen