All-Season banden

Waarom all-season banden?

Wilt u het liefst op één type band het hele jaar door rijden, dan adviseren wij u all-season banden ook wel genoemd 4 seizoen banden. Door de gescheiden zomer- en winterzijden biedt het profiel van de autoband onder verschillende weersomstandigheden de juiste comfort en veiligheid. De all-season band heeft uitstekende handelingseigenschappen die gewenst zijn tijdens de zomermaanden, zowel bij droog als nat wegdek. Ook biedt de all-season band perfecte grip en een groot vermogen onder winterse omstandigheden. In het loopvlak (profiel van de autoband) zijn drie langsgroeven opgenomen, die zorgen voor een efficiënte waterafvoer.

All-season banden en de vele namen.

Er worden voor all-season banden veel verschillende namen gebruikt terwijl de banden het zelfde zijn.
Onder andere worden de volgende namen gebruikt:

  • 4 seizoenbanden
  • all season banden
  • all weather banden
  • 4 seizoenenbanden
  • vierseizoenenbanden
  • all seasons banden
  • 4 seizoensbanden

All-season banden, 4 seizoen banden

Of het nu sneeuwt, regent of heel warm is, all-season banden geven door de specifieke rubbersamenstelling en innovatieve profielstructuur altijd een goede grip op de weg. Deze autobanden komen vooral goed van pas in regio’s waar de klimatologische omstandigheden gedurende het hele jaar redelijk vergelijkbaar zijn. All-season banden bieden vele voordelen boven zomerbanden of winterbanden. Je hebt slechts een set autobanden nodig. Dit bespaart je tijd en geld. Ze verschillen qua prijs nauwelijks van zomerbanden of winterbanden, waarmee je dus de kosten van een extra set autobanden uitspaart. Je hebt bovendien geen opslag nodig voor een extra set banden.
All-season banden zijn bijzonder geschikt voor personenauto’s met een laag jaarkilometrage.

 

 

All-season banden en bandenspanning controle.

Heeft u bandenspanning controle op uw auto? Het zogenaamde TPMS systeem, wat verplicht is op alle nieuwe auto’s sinds november 2014. Dan kan u natuurlijk ook bij ons terecht.

 

 

Welke all-season banden, 4 seizoen banden ?

Aangezien all-season banden een compromis vormen tussen zomerbanden en winterbanden, dienen deze van hoge kwaliteit te zijn. Ron’s Bandencentrale biedt verschillende merken binnen elk budget met de beste kwaliteit en zijn voorzien van het sneeuwvlok symbool. Hierbij is ook het bandenlabel van belang. Ook werken wij met zeer goede gebruikte all-season banden. Wanneer u nieuwe banden koopt, adviseren wij meteen een controle te laten doen op de uitlijning van uw auto.
Zo zorgen wij dat u weer veilig de weg op kunt gaan!

Mis niet de vele voordelen om het hele jaar op één type band te rijden. Neem gerust contact met ons op via mail of bel +31(0)499-372344.

Contact


Vragen?
Afspraak maken?
Neem dan contact met ons op:
Mail
T +31(0)499-372344

et-

Openingstijden


Ma t/m vrij:  08.30 tot 17.00 uur
Zaterdag:    08.30 tot 12.00 uur

Tankstation: 07.00 tot 21.00 uur


Ron's Bandencentrale :

 

check Gratis uw banden op spanning

checkSterk in afspraken

checkSinds 1970

checkConcurrerende  prijzen

check Unieke banden laserscanner

Contact Ron en Stefan Ramaekers van Rons Bandencentrale

Wat klanten over ons zeggen.

 

Herbert Wentges
Herbert Wentges
14:06 01 Aug 18
Keurig, snel, toegewijd en hoge service. En Super aardige gasten!
Maurits J. Van Linder
Maurits J. Van Linder
08:55 11 Jul 18
Prima service. Erg nette zaak. Vader en zoon aan het roer. Prettig gevoel dat je met de eigenaren te maken hebt en niet met vaak onkundig en ongeinteresseerd personeel (zoals bij veel ketens à la Kwikfit, Euromaster). Uitleg en resultaat van het uitlijnen prima. Zeker een aanrader.
joop bonnier
joop bonnier
11:23 12 May 18
Netjes opgeruimde werkplaats En heeft vakundig mijn mercedes w212 e klasse 220 Uitgelijnd vooraf duidelijke prijsafspraak Dus niet achteraf voor verrassingen Een echte aanrader
Martijn den Otter
Martijn den Otter
19:34 24 Apr 18
Mijn auto had voorbanden waar Max Verstappen jaloers op was zo glad waren ze. Nadat ze een scan gedaan hadden bleek dat mijn auto ook uitgelijnd moest worden. Ik wist dat dit nodig was maar dat het niet kon - zo zei de Opel garage. Maar Ron is de Opel garage niet en bewees dat ook deze auto uit te lijnen was. De auto rijdt alsof hij nieuw is. Super tevreden!
Cuno S
Cuno S
14:23 19 Mar 18
Perfecte service, persoonlijk contact, zeer nette opgeruimde werkplaats. Absolute aanrader! Wij zijn er heel goed en heel netjes geholpen!
Bastiaan Mulders
Bastiaan Mulders
17:59 06 Mar 18
Prima service en prima kwaliteit.
Ans Kox
Ans Kox
18:19 11 Dec 17
Bij Ron's Bandencentrale kun je terecht voor een eerlijk en oprecht advies voor je autobanden. Wat ik vooral heel prettig vind is de jarenlange ervaring die dit bedrijf heeft wat merkbaar is in het advies dat ze geven en de kwaliteit die geleverd wordt. Ben je op zoek naar een betrouwbaar adres dan hoef je niet verder te zoeken.
Next Reviews
et-

Interessante Links

et-w

Contact

Ron's Bandencentrale
Oranjestraat 95
5682CB BEST
KVK: 66792061
info@bandencentrale.nl
Bel  +31(0)499-372344

Privacy instellingen

Privacy Policy
Algemene Voorwaarden Consumenten
Algemene Voorwaarden Zakelijke Markt

Wij steunen Needs for Children

Cookies, AVG & Privacy Policy

Om de website goed te kunnen gebruiken zijn cookies noodzakelijk. Bij het gebruik van onze website ga je akkoord met (delen van) onze privacy verklaring.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen