Oldtimer banden

Oldtimer banden en veel voorkomende problemen:

> te oud zijn.
> uitgedroogd zijn.
> niet meer rond zijn.

Oldtimer banden.

Oldtimer banden die te oud zijn hebben minder grip op het wegdek. Dit komt omdat de rubbersamenstelling te hard is geworden. Door de hardheid kan het voor komen dat een oldtimer band niet meer rond is en ontstaat er onbalans. Deze onbalans zorgt voor trillingen van de auto. Ook ontstaat er meer slijtage aan de oldtimer banden, onderstel en schokbrekers. Als oldtimer banden zijn uitgedroogd ontstaan er haarscheuren en wordt een band flink zwakker. Dit kan tot levensgevaarlijke situaties leiden! Omdat een band bij een hogere snelheid tot wel 10% kan uitzetten en dan spontaan kapot kan knallen. Het is dan ook van belang om ook voor uw oldtimer goede banden te hebben.

 

Waar oldtimer banden kopen.

 

 

 

 

 

 

 

Oldtimer banden met wit zijvlak.

Ook wel genoemd oldtimer banden met een witte rand, worden alleen gemaakt voor oldtimers. Het is niet aan te raden om oldtimer banden op moderne auto’s te monteren, omdat oldtimer banden daar niet voor ontwikkeld zijn. Deze zijn special gemaakt voor een oldtimer.

Bent u op zoek naar oldtimer banden met of zonder wit zijvlak?
Neem dan nu gerust contact met ons op via mail of bel +31(0)499-372344.

 

Oldtimer banden en uitlijnen?

Kiest u voor nieuwe oldtimer banden bij Ron’s Bandencentrale? Dan adviseren wij een uitlijning van uw oldtimer. Het uitlijnen wordt gedaan om de oldtimer koersvast te laten rijden. Naast een betere wegligging zorgt een uitlijning ook voor minder slijtage van de oldtimer banden en een lager brandstofverbruik. Het laten uitlijnen van een oldtimer vraagt vakmanschap. Iets wat bij ons hoog in het vaandel staat!

Wilt u weten hoe de staat van uw oldtimer banden is?
Bel dan nu +31(0)499-372344 of boek direct online uw gratis autobanden check.

 

welke bandenspanning oldtimer rons bandencentrale

Bandenspanning en oldtimer banden.

Het is enorm belangrijk om altijd met juiste bandenspanning te rijden. Als uw oldtimer banden 30% onderspanning hebben, dan geeft dit 50% meer slijtage op uw oldtimer banden. Ook verbruikt uw auto meer brandstof, is de co2 uitstoot hoger en heeft de auto een slechtere wegligging.

 

Uw oldtimer banden in de winter.

Tijdens de winterstalling of als de auto lang gestald wordt, kan u het beste de oldtimer banden niet lang belasten op één punt van de band. U kunt de auto op bokken zetten of de auto regelmatig verplaatsen. Dan krijgt u geen vlakke stukken in de oldtimer band.

 

Waar oldtimer banden kopen?

Bij Ron’s Bandencentrale maken wij samen met u de beste keuze voor uw oldtimer. Altijd voor een betaalbare prijs mét kwaliteit, want goede banden redden levens! Wij leveren daarom ook alleen merken die er om bekend staan comfortabele en veilige oldtimer banden te produceren. Zowel met een wit zijvlak als volledig zwarte oldtimer banden. Na een bezoek aan Ron’s Bandencentrale kunt u weer veilig de weg op.

Voor uw oldtimer banden met of zonder wit zijvlak.
Neem nu gerust contact met ons op via mail of bel +31(0)499-372344.

Contact


Vragen?
Afspraak maken?
Neem dan contact met ons op:
Mail
T +31(0)499-372344

et-

Openingstijden


Ma t/m vrij:  08.30 tot 17.00 uur
Zaterdag:    08.30 tot 12.00 uur

Tankstation: 07.00 tot 21.00 uur


Ron's Bandencentrale :

 

check Gratis uw banden op spanning

checkSterk in afspraken

checkSinds 1970

checkConcurrerende  prijzen

check Unieke banden laserscanner

Contact Ron en Stefan Ramaekers van Rons Bandencentrale

Wat klanten over ons zeggen.

 

Herbert Wentges
Herbert Wentges
14:06 01 Aug 18
Keurig, snel, toegewijd en hoge service. En Super aardige gasten!
Maurits J. Van Linder
Maurits J. Van Linder
08:55 11 Jul 18
Prima service. Erg nette zaak. Vader en zoon aan het roer. Prettig gevoel dat je met de eigenaren te maken hebt en niet met vaak onkundig en ongeinteresseerd personeel (zoals bij veel ketens à la Kwikfit, Euromaster). Uitleg en resultaat van het uitlijnen prima. Zeker een aanrader.
joop bonnier
joop bonnier
11:23 12 May 18
Netjes opgeruimde werkplaats En heeft vakundig mijn mercedes w212 e klasse 220 Uitgelijnd vooraf duidelijke prijsafspraak Dus niet achteraf voor verrassingen Een echte aanrader
Martijn den Otter
Martijn den Otter
19:34 24 Apr 18
Mijn auto had voorbanden waar Max Verstappen jaloers op was zo glad waren ze. Nadat ze een scan gedaan hadden bleek dat mijn auto ook uitgelijnd moest worden. Ik wist dat dit nodig was maar dat het niet kon - zo zei de Opel garage. Maar Ron is de Opel garage niet en bewees dat ook deze auto uit te lijnen was. De auto rijdt alsof hij nieuw is. Super tevreden!
Cuno S
Cuno S
14:23 19 Mar 18
Perfecte service, persoonlijk contact, zeer nette opgeruimde werkplaats. Absolute aanrader! Wij zijn er heel goed en heel netjes geholpen!
Bastiaan Mulders
Bastiaan Mulders
17:59 06 Mar 18
Prima service en prima kwaliteit.
Ans Kox
Ans Kox
18:19 11 Dec 17
Bij Ron's Bandencentrale kun je terecht voor een eerlijk en oprecht advies voor je autobanden. Wat ik vooral heel prettig vind is de jarenlange ervaring die dit bedrijf heeft wat merkbaar is in het advies dat ze geven en de kwaliteit die geleverd wordt. Ben je op zoek naar een betrouwbaar adres dan hoef je niet verder te zoeken.
Next Reviews
et-

Interessante Links

et-w

Contact

Ron's Bandencentrale
Oranjestraat 95
5682CB BEST
KVK: 66792061
info@bandencentrale.nl
Bel  +31(0)499-372344

Privacy instellingen

Privacy Policy
Algemene Voorwaarden Consumenten
Algemene Voorwaarden Zakelijke Markt

Wij steunen Needs for Children

Cookies, AVG & Privacy Policy

Om de website goed te kunnen gebruiken zijn cookies noodzakelijk. Bij het gebruik van onze website ga je akkoord met (delen van) onze privacy verklaring.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen