Oldtimer banden

Oldtimer banden en veel voorkomende problemen:

> te oud zijn.
> uitgedroogd zijn.
> niet meer rond zijn.

Oldtimer banden.

Oldtimer banden die te oud zijn hebben minder grip op het wegdek. Dit komt omdat de rubbersamenstelling te hard is geworden. Door de hardheid kan het voor komen dat een oldtimer band niet meer rond is en ontstaat er onbalans. Deze onbalans zorgt voor trillingen van de auto. Ook ontstaat er meer slijtage aan de oldtimer banden, onderstel en schokbrekers. Als oldtimer banden zijn uitgedroogd ontstaan er haarscheuren en wordt een band flink zwakker. Dit kan tot levensgevaarlijke situaties leiden! Omdat een band bij een hogere snelheid tot wel 10% kan uitzetten en dan spontaan kapot kan knallen. Het is dan ook van belang om ook voor uw oldtimer goede banden te hebben.

 

Welke oldtimer banden bij Rons Bandencentrale

 

 

Oldtimer banden met wit zijvlak.

Ook wel genoemd oldtimer banden met een witte rand, worden alleen gemaakt voor oldtimers. Het is niet aan te raden om oldtimer banden op moderne auto’s te monteren, omdat oldtimer banden daar niet voor ontwikkeld zijn. Deze zijn special gemaakt voor een oldtimer.

Bent u op zoek naar oldtimer banden met of zonder wit zijvlak?
Neem dan nu gerust contact met ons op via mail of bel +31(0)499-372344.

 

Oldtimer banden en uitlijnen?

Kiest u voor nieuwe oldtimer banden bij Ron’s Bandencentrale? Dan adviseren wij een uitlijning van uw oldtimer. Het uitlijnen wordt gedaan om de oldtimer koersvast te laten rijden. Naast een betere wegligging zorgt een uitlijning ook voor minder slijtage van de oldtimer banden en een lager brandstofverbruik. Het laten uitlijnen van een oldtimer vraagt vakmanschap. Iets wat bij ons hoog in het vaandel staat!

Wilt u weten hoe de staat van uw oldtimer banden is?
Bel dan nu +31(0)499-372344 of boek direct online uw gratis autobanden check.

 

Welke bandenspanneing in Oldtimerbanden bij Rons Bandencentrale

Bandenspanning en oldtimer banden.

Het is enorm belangrijk om altijd met juiste bandenspanning te rijden. Als uw oldtimer banden 30% onderspanning hebben, dan geeft dit 50% meer slijtage op uw oldtimer banden. Ook verbruikt uw auto meer brandstof, is de co2 uitstoot hoger en heeft de auto een slechtere wegligging.

 

 

Uw oldtimer banden in de winter.

Tijdens de winterstalling of als de auto lang gestald wordt, kan u het beste de oldtimer banden niet lang belasten op één punt van de band. U kunt de auto op bokken zetten of de auto regelmatig verplaatsen. Dan krijgt u geen vlakke stukken in de oldtimer band.

 

 

Waar oldtimer banden kopen?

Bij Ron’s Bandencentrale maken wij samen met u de beste keuze voor uw oldtimer. Altijd voor een betaalbare prijs mét kwaliteit, want goede banden redden levens! Wij leveren daarom ook alleen merken die er om bekend staan comfortabele en veilige oldtimer banden te produceren. Zowel met een wit zijvlak als volledig zwarte oldtimer banden. Na een bezoek aan Ron’s Bandencentrale kunt u weer veilig de weg op.

Voor uw oldtimer banden met of zonder wit zijvlak.
Neem nu gerust contact met ons op via mail of bel +31(0)499-372344.

Contact

Vragen?
Afspraak maken?
Neem dan contact met ons op:
Mail
T +31(0)499-372344

et-
Openingstijden

Ma t/m vrij:  08.30 tot 17.00 uur
Zaterdag:    08.30 tot 12.00 uur

Tankstation: 07.00 tot 21.00 uur


Ron's Bandencentrale :

 

check Gratis uw banden op spanning

checkSterk in afspraken

checkSinds 1970

checkConcurrerende  prijzen

check Unieke banden laserscanner

Ron en Stefan van Rons Bandencentrale

Klik hier om een review te schrijven op Google.

Wat klanten over ons zeggen:

noud collombon
noud collombon
18:38 10 Oct 19
Na goed advies van Ron's Bandencentrale is mijn auto voorzien van 4 nieuwe 4-seizoen banden. TOP bedrijf!
Mieke Sanders
Mieke Sanders
09:10 03 Oct 19
Goede garage met handig benzine pomp en stalling erbij.
Tom Kievit
Tom Kievit
15:36 02 Sep 19
Prima service, denkt mee en is vindingrijk. Zeker een aanrader, ik kom nog nog eens terug voor banden.
Huib van Heek
Huib van Heek
17:06 30 Aug 19
Op onze eerste vakantiedag richting Zuid Italië, leek onze camper steeds meer op een truttenschudder, maar dan echt letterlijk. Onderweg even gegoogled en daar werd Ron's Bandencentrale in Best aanbevolen! Wij ernaar toe.... Binnen een uur stonden we zeer tevreden klaar om onze reis te vervolgen. Uitstekend geholpen !!! Bobbels op de beide voorbanden! Maar nu met 4 nieuwe banden weer op weg! Bedankt voor de vlugge afhandeling!!
Ilse Schevers
Ilse Schevers
16:00 10 Jul 19
Super service. Erg vriendelijke en meedenkende mensen. Zeker een aanrader, dik tevreden! Bedankt Stefan.
richard Van Maurik
richard Van Maurik
11:38 09 Apr 19
Vandaag me golf GTD laten uitlijnen hier...daar waar een ander faalde staat me auto weer super strak op de weg. Bedankt heren ben dik tevreden!
klaas k
klaas k
17:53 09 Mar 19
Wat ze bij 2 verschillende Mercedes-Benz dealers niet voor elkaar kregen is hier gelukt. Een perfect uitgelijnde auto en het stuur recht !!! Hier krijg je top service van mannen met passie voor wat ze doen.
Lisanne Dirksen
Lisanne Dirksen
20:45 21 Feb 19
Vandaag mijn auto laten uitlijnen bij Ron's bandenservice Best. Ik ben zeer tevreden. Deze twee mannen hebben mij erg geholpen en alles duidelijk uitgelegd. Daarnaast was ik tevreden met de prijs. Via de telefoon had ik de uiterste prijs gehoord. Uiteindelijk is de prijs bijna 30 euro lager uitgevallen. Kortom, zeer tevreden en ik zal dit bedrijf zeker aanraden!
anton segers
anton segers
09:33 13 Feb 19
07-02-2019 BMW maakt rijden geweldig maar...........dan moet je wel bij Ron's autobanden Centrale je wielen laten uitlijnen. Hier proef je de specialisatie en passie van vader op zoon. Goede service en resultaat. Aflevering van de auto als ze zelf hiervan overtuigd zijn middels een proefrit. Beter kun je niet verwachten. In de verplichte wachtruimte kun je van een kop lekkere koffie genieten (Gratis natuurlijk!!) en je wachttijd doorbrengen met de leesmap. Wat wil je nog meer? Meer verlangen kun je niet bij Ron's autobanden Centrale in Best. Daarom van harte door mij aanbevolen. Dank Ron's autobanden Centrale ook jullie maken BMW rijden geweldig!!!
Bobbreede
Bobbreede
09:25 21 Dec 18
Ben al jaren tevreden en zo ook dit jaar weer! Wilde graag 4 nieuwe banden hebben maar had geen idee welke. Ik kreeg deskundig advies en werd zoals altijd uiterst vriendelijk geholpen! Bedankt!!!
Martijn
Martijn
10:36 02 Nov 18
In eerste instantie ergens anders geweest om mijn auto uit te laten lijnen. Tot twee keer toe niet fatsoenlijk gelukt; zogenaamd omdat er teveel speling op de stuurinrichting zou zitten. Ongeloofwaardig verhaal omdat de auto minder dan een maand eerder APK gekeurd was zonder opmerkingen. Dus naar Ron voor een second opinion. En na een half uur weer een strak sturende auto en een stuur dat recht staat! En natuurlijk.... de bandjes op spanning gebracht. Top gedaan en wat mij beteft het betere alternatief voor de fast fitters.
Jan Willem Nuij
Jan Willem Nuij
08:10 13 Dec 17
Top service!!
Volgende beoordelingen
et-
Interessante Links
et-w
Contact

Wij steunen Needs for Children

Cookies, AVG & Privacy Policy

Om de website goed te kunnen gebruiken zijn cookies noodzakelijk. Bij het gebruik van onze website ga je akkoord met (delen van) onze privacy verklaring.

Sluiten
Instellingen