Bandenreparatie

Bandenreparatie: Waar een autoband repareren

Heeft u een lekke band? Geen probleem! Ron’s Bandencentrale repareert dit voor u. De autoband wordt na demontage altijd van binnenuit gerepareerd met een plug. Het voordeel van deze bandenreparatie is bij demontage van de band, dat wij meteen kunnen zien of er geen beschadigingen zijn aan de binnenkant van een band, daarom is dit de beste bandenreparatie.

Wilt u een goede bandenreparatie. Neem dan gerust contact met ons op via mail of bel +31(0)499-372344.

Bandenreparatie: Is het verstandig om nog langer door te rijden met een lekke band?

Heeft u een lekke band? Wij adviseren u om zo snel mogelijk te stoppen met rijden. De belangrijkste reden is uw eigen veiligheid maar ook de onnodige extra schade die uw band oploopt.  Hoe minder met een lekke band gereden, hoe groter de kans is op een geslaagde bandenreparatie. Runflat banden kunnen langer met een lekke band doorrijden, voor informatie verwijzen wij u graag naar de runflat banden pagina.

 

 

Bandenreparatie: Zijn alle lekke banden te repareren?

Helaas, niet alle lekke banden zijn te repareren. Wij inspecteren voor u of uw autoband nog gerepareerd kan worden. Soms kan het zijn dat u te lang heeft doorgereden met een lekke band, dan is de kans groot dat de band vervangen moet worden. Ook dan helpen wij u bij Ron’s Bandencentrale graag verder.

Benieuwd of uw lekke band gerepareerd kan worden? Neem dan gerust contact met ons op via mail of bel +31(0)499-372344.

 

 

Daarom doen wij altijd een bandenreparatie van binnen uit. Rons Bandencentrale

Bandenreparatie:  Altijd van binnen uit.

De autoband wordt na demontage altijd bij ons van binnenuit gerepareerd met een plug. Het voordeel van de demontage van de band, is dat wij meteen kunnen zien of er geen beschadigingen zijn aan de binnenkant van een band. Zoals bijvoorbeeld op de bovenstaande foto een beschadiging te zien is aan de zijkant van de band. Als er een beschadiging is vind er geen bandenreparatie plaats. Wij kunnen dan niet in staan voor uw veiligheid.

 

 

Bandenreparatie van de buitenkant kan heel gevaarlijk zijn. Rons Bandencentrale

Bandenreparatie: band repareren met een plug van de buitenkant

Sommige bedrijven doen een bandenreparatie van de buitenkant met een prop, let op dit is een noodreparatie. Deze bandenreparatie wordt ook door de ANWB gedaan als u onderweg met een kapotte band staat. De ANWB geeft duidelijk aan dat dit een noodreparatie is.

Voor de juiste bandenreparatie bent u bij Ron’s Bandencentrale aan het juiste adres!

Contact

Vragen?
Afspraak maken?
Neem dan contact met ons op:
Mail
T +31(0)499-372344

et-
Openingstijden

Ma t/m vrij:  08.30 tot 17.00 uur
Zaterdag:    08.30 tot 12.00 uur

Tankstation: 07.00 tot 21.00 uur


Ron's Bandencentrale :

 

check Gratis uw banden op spanning

checkSterk in afspraken

checkSinds 1970

checkConcurrerende  prijzen

check Unieke banden laserscanner

Ron en Stefan van Rons Bandencentrale

Klik hier om een review te schrijven op Google.

Wat klanten over ons zeggen:

noud collombon
noud collombon
18:38 10 Oct 19
Na goed advies van Ron's Bandencentrale is mijn auto voorzien van 4 nieuwe 4-seizoen banden. TOP bedrijf!
Mieke Sanders
Mieke Sanders
09:10 03 Oct 19
Goede garage met handig benzine pomp en stalling erbij.
Tom Kievit
Tom Kievit
15:36 02 Sep 19
Prima service, denkt mee en is vindingrijk. Zeker een aanrader, ik kom nog nog eens terug voor banden.
Huib van Heek
Huib van Heek
17:06 30 Aug 19
Op onze eerste vakantiedag richting Zuid Italië, leek onze camper steeds meer op een truttenschudder, maar dan echt letterlijk. Onderweg even gegoogled en daar werd Ron's Bandencentrale in Best aanbevolen! Wij ernaar toe.... Binnen een uur stonden we zeer tevreden klaar om onze reis te vervolgen. Uitstekend geholpen !!! Bobbels op de beide voorbanden! Maar nu met 4 nieuwe banden weer op weg! Bedankt voor de vlugge afhandeling!!
Ilse Schevers
Ilse Schevers
16:00 10 Jul 19
Super service. Erg vriendelijke en meedenkende mensen. Zeker een aanrader, dik tevreden! Bedankt Stefan.
richard Van Maurik
richard Van Maurik
11:38 09 Apr 19
Vandaag me golf GTD laten uitlijnen hier...daar waar een ander faalde staat me auto weer super strak op de weg. Bedankt heren ben dik tevreden!
klaas k
klaas k
17:53 09 Mar 19
Wat ze bij 2 verschillende Mercedes-Benz dealers niet voor elkaar kregen is hier gelukt. Een perfect uitgelijnde auto en het stuur recht !!! Hier krijg je top service van mannen met passie voor wat ze doen.
Lisanne Dirksen
Lisanne Dirksen
20:45 21 Feb 19
Vandaag mijn auto laten uitlijnen bij Ron's bandenservice Best. Ik ben zeer tevreden. Deze twee mannen hebben mij erg geholpen en alles duidelijk uitgelegd. Daarnaast was ik tevreden met de prijs. Via de telefoon had ik de uiterste prijs gehoord. Uiteindelijk is de prijs bijna 30 euro lager uitgevallen. Kortom, zeer tevreden en ik zal dit bedrijf zeker aanraden!
anton segers
anton segers
09:33 13 Feb 19
07-02-2019 BMW maakt rijden geweldig maar...........dan moet je wel bij Ron's autobanden Centrale je wielen laten uitlijnen. Hier proef je de specialisatie en passie van vader op zoon. Goede service en resultaat. Aflevering van de auto als ze zelf hiervan overtuigd zijn middels een proefrit. Beter kun je niet verwachten. In de verplichte wachtruimte kun je van een kop lekkere koffie genieten (Gratis natuurlijk!!) en je wachttijd doorbrengen met de leesmap. Wat wil je nog meer? Meer verlangen kun je niet bij Ron's autobanden Centrale in Best. Daarom van harte door mij aanbevolen. Dank Ron's autobanden Centrale ook jullie maken BMW rijden geweldig!!!
Bobbreede
Bobbreede
09:25 21 Dec 18
Ben al jaren tevreden en zo ook dit jaar weer! Wilde graag 4 nieuwe banden hebben maar had geen idee welke. Ik kreeg deskundig advies en werd zoals altijd uiterst vriendelijk geholpen! Bedankt!!!
Martijn
Martijn
10:36 02 Nov 18
In eerste instantie ergens anders geweest om mijn auto uit te laten lijnen. Tot twee keer toe niet fatsoenlijk gelukt; zogenaamd omdat er teveel speling op de stuurinrichting zou zitten. Ongeloofwaardig verhaal omdat de auto minder dan een maand eerder APK gekeurd was zonder opmerkingen. Dus naar Ron voor een second opinion. En na een half uur weer een strak sturende auto en een stuur dat recht staat! En natuurlijk.... de bandjes op spanning gebracht. Top gedaan en wat mij beteft het betere alternatief voor de fast fitters.
Jan Willem Nuij
Jan Willem Nuij
08:10 13 Dec 17
Top service!!
Volgende beoordelingen
et-
Interessante Links
et-w
Contact

Wij steunen Needs for Children

Cookies, AVG & Privacy Policy

Om de website goed te kunnen gebruiken zijn cookies noodzakelijk. Bij het gebruik van onze website ga je akkoord met (delen van) onze privacy verklaring.

Sluiten
Instellingen