Bandenreparatie

Bandenreparatie: Waar een autoband repareren

Heeft u een lekke band? Geen probleem! Ron’s Bandencentrale repareert dit voor u. De autoband wordt na demontage altijd van binnenuit gerepareerd met een plug. Het voordeel van deze bandenreparatie is bij demontage van de band, dat wij meteen kunnen zien of er geen beschadigingen zijn aan de binnenkant van een band, daarom is dit de beste bandenreparatie.

Wilt u een goede bandenreparatie. Neem dan gerust contact met ons op via mail of bel +31(0)499-372344.

Bandenreparatie: Is het verstandig om nog langer door te rijden met een lekke band?

Heeft u een lekke band? Wij adviseren u om zo snel mogelijk te stoppen met rijden. De belangrijkste reden is uw eigen veiligheid maar ook de onnodige extra schade die uw band oploopt.  Hoe minder met een lekke band gereden, hoe groter de kans is op een geslaagde bandenreparatie. Runflat banden kunnen langer met een lekke band doorrijden, voor informatie verwijzen wij u graag naar de runflat banden pagina.

 

 

Bandenreparatie: Zijn alle lekke banden te repareren?

Helaas, niet alle lekke banden zijn te repareren. Wij inspecteren voor u of uw autoband nog gerepareerd kan worden. Soms kan het zijn dat u te lang heeft doorgereden met een lekke band, dan is de kans groot dat de band vervangen moet worden. Ook dan helpen wij u bij Ron’s Bandencentrale graag verder.

Benieuwd of uw lekke band gerepareerd kan worden? Neem dan gerust contact met ons op via mail of bel +31(0)499-372344.

 

 

Waarom een bandenreaparatie

Bandenreparatie:  Altijd van binnen uit.

De autoband wordt na demontage altijd bij ons van binnenuit gerepareerd met een plug. Het voordeel van de demontage van de band, is dat wij meteen kunnen zien of er geen beschadigingen zijn aan de binnenkant van een band. Zoals bijvoorbeeld op de bovenstaande foto een beschadiging te zien is aan de zijkant van de band. Als er een beschadiging is vind er geen bandenreparatie plaats. Wij kunnen dan niet in staan voor uw veiligheid.

 

 

Bandenreparatie met plug aan de buitenkant

Bandenreparatie: band repareren met een plug van de buitenkant

Sommige bedrijven doen een bandenreparatie van de buitenkant met een prop, let op dit is een noodreparatie. Deze bandenreparatie wordt ook door de ANWB gedaan als u onderweg met een kapotte band staat. De ANWB geeft duidelijk aan dat dit een noodreparatie is.

Voor de juiste bandenreparatie bent u bij Ron’s Bandencentrale aan het juiste adres!

Contact


Vragen?
Afspraak maken?
Neem dan contact met ons op:
Mail
T +31(0)499-372344

et-

Openingstijden


Ma t/m vrij:  08.30 tot 17.00 uur
Zaterdag:    08.30 tot 12.00 uur

Tankstation: 07.00 tot 21.00 uur


Ron's Bandencentrale :

 

check Gratis uw banden op spanning

checkSterk in afspraken

checkSinds 1970

checkConcurrerende  prijzen

check Unieke banden laserscanner

Contact Ron en Stefan Ramaekers van Rons Bandencentrale

Wat klanten over ons zeggen.

 

Herbert Wentges
Herbert Wentges
14:06 01 Aug 18
Keurig, snel, toegewijd en hoge service. En Super aardige gasten!
Maurits J. Van Linder
Maurits J. Van Linder
08:55 11 Jul 18
Prima service. Erg nette zaak. Vader en zoon aan het roer. Prettig gevoel dat je met de eigenaren te maken hebt en niet met vaak onkundig en ongeinteresseerd personeel (zoals bij veel ketens à la Kwikfit, Euromaster). Uitleg en resultaat van het uitlijnen prima. Zeker een aanrader.
joop bonnier
joop bonnier
11:23 12 May 18
Netjes opgeruimde werkplaats En heeft vakundig mijn mercedes w212 e klasse 220 Uitgelijnd vooraf duidelijke prijsafspraak Dus niet achteraf voor verrassingen Een echte aanrader
Martijn den Otter
Martijn den Otter
19:34 24 Apr 18
Mijn auto had voorbanden waar Max Verstappen jaloers op was zo glad waren ze. Nadat ze een scan gedaan hadden bleek dat mijn auto ook uitgelijnd moest worden. Ik wist dat dit nodig was maar dat het niet kon - zo zei de Opel garage. Maar Ron is de Opel garage niet en bewees dat ook deze auto uit te lijnen was. De auto rijdt alsof hij nieuw is. Super tevreden!
Cuno S
Cuno S
14:23 19 Mar 18
Perfecte service, persoonlijk contact, zeer nette opgeruimde werkplaats. Absolute aanrader! Wij zijn er heel goed en heel netjes geholpen!
Bastiaan Mulders
Bastiaan Mulders
17:59 06 Mar 18
Prima service en prima kwaliteit.
Ans Kox
Ans Kox
18:19 11 Dec 17
Bij Ron's Bandencentrale kun je terecht voor een eerlijk en oprecht advies voor je autobanden. Wat ik vooral heel prettig vind is de jarenlange ervaring die dit bedrijf heeft wat merkbaar is in het advies dat ze geven en de kwaliteit die geleverd wordt. Ben je op zoek naar een betrouwbaar adres dan hoef je niet verder te zoeken.
Next Reviews
et-

Interessante Links

et-w

Contact

Ron's Bandencentrale
Oranjestraat 95
5682CB BEST
KVK: 66792061
info@bandencentrale.nl
Bel  +31(0)499-372344

Privacy instellingen

Privacy Policy
Algemene Voorwaarden Consumenten
Algemene Voorwaarden Zakelijke Markt

Wij steunen Needs for Children

Cookies, AVG & Privacy Policy

Om de website goed te kunnen gebruiken zijn cookies noodzakelijk. Bij het gebruik van onze website ga je akkoord met (delen van) onze privacy verklaring.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen