+31(0)499-372344

Bandenreparatie

Bandenreparatie: Waar een autoband repareren

Heeft u een lekke band? Geen probleem! Ron’s Bandencentrale repareert dit voor u. De autoband wordt na demontage altijd van binnenuit gerepareerd met een plug. Het voordeel van deze bandenreparatie is bij demontage van de band, dat wij meteen kunnen zien of er geen beschadigingen zijn aan de binnenkant van een band, daarom is dit de beste bandenreparatie.

Wilt u een goede bandenreparatie. Neem dan gerust contact met ons op via mail of bel +31(0)499-372344.

Bandenreparatie: Is het verstandig om nog langer door te rijden met een lekke band?

Heeft u een lekke band? Wij adviseren u om zo snel mogelijk te stoppen met rijden. De belangrijkste reden is uw eigen veiligheid maar ook de onnodige extra schade die uw band oploopt.  Hoe minder met een lekke band gereden, hoe groter de kans is op een geslaagde bandenreparatie. Runflat banden kunnen langer met een lekke band doorrijden, voor informatie verwijzen wij u graag naar de runflat banden pagina.

 

 

Bandenreparatie: Zijn alle lekke banden te repareren?

Helaas, niet alle lekke banden zijn te repareren. Wij inspecteren voor u of uw autoband nog gerepareerd kan worden. Soms kan het zijn dat u te lang heeft doorgereden met een lekke band, dan is de kans groot dat de band vervangen moet worden. Ook dan helpen wij u bij Ron’s Bandencentrale graag verder.

Benieuwd of uw lekke autoband in eindhoven gerepareerd kan worden? Neem dan gerust contact met ons op via mail of bel +31(0)499-372344.

 

 

Daarom doen wij altijd een bandenreparatie van binnen uit. Rons Bandencentrale

Bandenreparatie:  Altijd van binnen uit.

De autoband wordt na demontage altijd bij ons van binnenuit gerepareerd met een plug. Het voordeel van de demontage van de band, is dat wij meteen kunnen zien of er geen beschadigingen zijn aan de binnenkant van een band. Zoals bijvoorbeeld op de bovenstaande foto een beschadiging te zien is aan de zijkant van de band. Als er een beschadiging is vind er geen bandenreparatie plaats. Wij kunnen dan niet in staan voor uw veiligheid.

 

 

Bandenreparatie van de buitenkant kan heel gevaarlijk zijn. Rons Bandencentrale

Bandenreparatie: band repareren met een plug van de buitenkant

Sommige bedrijven doen een bandenreparatie van de buitenkant met een prop, let op dit is een noodreparatie. Deze bandenreparatie wordt ook door de ANWB gedaan als u onderweg met een kapotte band staat. De ANWB geeft duidelijk aan dat dit een noodreparatie is.

Voor de juiste bandenreparatie bent u bij Ron’s Bandencentrale aan het juiste adres!

Veelgestelde vragen

🧰 Banden reparatie set nodig?

Wij adviseren u deze alleen in uiterste nood te gebruiken. Het waarom leest u hier meer over.

🆘 Banden reparatie met een prop?

Een banden reparatie met een prop van de buitenkant is een noodreparatie. De enige juiste manier om een band te maken leest u hier meer over.

📅 Wanneer banden vernieuwen?

Het kan voorkomen dat een band niet meer te repareren is. O.a. door een gat aan de zijkant van de band of het doorrijden met een slappe band. Hoe een band het beste gemaakt kan worden lees u hier.

Contact

Vragen?
Afspraak maken?
Neem dan contact met ons op:
Mail
T +31(0)499-372344
WhatsApp. +31(0)97013706649

et-
Openingstijden

Ma t/m vrij: 08:30 - 12:00    13:00 - 17:00 uur
Zaterdag:   08:30 - 12:00 uur

 

Vaco betitels Rons Bandencentrale als banden- en uitlijnspecialist pur sang.

check Naaf en wielschijf reiniging

checkSterk in afspraken

checkAl 50 jaar uw partner

checkMVO Plus

check Controle van uw banden 

         met een laserscanner

 

 

Ron en Stefan van Rons Bandencentrale

Klik op de regel om een review te schrijven op Google.

 

Wat klanten over ons zeggen:

Hein Asveld
Hein Asveld
11:12 06 Sep 21
Setje nieuwe voorbanden en uitlijnen. Geweldig strak gedaan. Auto reed weer fantastisch. Complimenten!!!!
Jacques Z4
Jacques Z4
17:21 12 Jul 21
Onlangs mijn BMW Z4 laten verlagen met Cobra verlagingsveren. Super resultaat, zowel optisch als qua weggedrag. Vriendelijk te woord gestaan, goed advies en eerlijk ! uiteindelijk was het nog iets goedkoper dan de gemaakte offerte omdat er minder lang aan gewerkt was. Daarbij prima uitgelijnd en het stuur staat weer keurig recht. Aanrader !
Cemal Demir
Cemal Demir
09:06 19 Jun 21
Vandaag gezien reviews langs geweest voor uitlijnen van mijn golf: Vriendelijk, goed service en advies, zaterdag open, goede prijs, veel ervaring, nette vertrouwbaar bedrijf.
Roel Hodzelmans
Roel Hodzelmans
13:45 08 Jun 21
Super contact gehad met beide heren, Stefan heeft daadwerkelijk aan mijn ML350 gewerkt. Mijn klacht was dat ik tussen de 100 en 120 sterke trillingen voelde in het stuur, het pedaal en zelfs de stoel. Mijn Mercedes specialist heeft er meerdere pogingen aan gewaagd, maar Stefan heeft de trillingen er volledig uitgekregen. Ik ben heel erg tevreden. Buiten dat had mijn bezoek nog een extra bonus: de heren vertelden me dat het rubber dat op de auto lag geen all-season banden waren zoals ik dacht, maar winterbanden. Dat was erg schrikken, maar gelukkig is de specialist net zo geschrokken en vervangt de banden. Al met al dus EN kundig, EN pro-actief. Complimenten mannen!
Dennis Smits
Dennis Smits
10:48 17 Apr 21
6 maanden lang lopen stuntelen met mijn auto, meerdere bedrijven die de trilling er niet uit kregen en het uitlijnen niet volledig hebben aangepakt. Vandaag bij Ron's geweest en deze heren hebben de problemen binnen een uur volledig opgelost, mij zien jullie terug, bedankt!
Paul van Roosmalen
Paul van Roosmalen
12:19 02 Apr 21
Goede service. Altijd vriendelijk. De netste werkplaats die ik ooit gezien heb. Laat hier graag mijn banden in zomer en winter wisselen.
Harry & Leny J.
Harry & Leny J.
09:30 02 Apr 21
Altijd perfecte service en kwaliteit, echte klantvriendelijkheid zoals het hoort. Keurige prijs - kwaliteit verhouding, dus zeker aan te raden! 👍🏻
Henrie Hoek
Henrie Hoek
06:55 20 Mar 21
Let op Niet alles gaat goed. Kan je zomaar € 1200,- kosten. Dit bedrijf houd geen toezicht op het stallen van caravans,. Mijn vaste plaats was gedeeltelijk bezet. Op een andere plaats neergezet en met schade opgehaald . En als daar schade ontstaat is niemand thuis. Geen aanrader of je moet oude zooi hebben net als wat er nu staat
Martin Hoekstra
Martin Hoekstra
09:46 15 Mar 21
Super advies en service als het om banden en uitlijnen gaat. De geadviseerde en gemonteerde Hancooks All Seasons zijn een fractie luidruchtiger maar hebben zich afgelopen sneeuw periode februari 2021 super gehouden en deden wat je mag verwachten. Dank je wel voor de super service.
Ronald Beer
Ronald Beer
14:22 20 Jan 21
Superzaak, altijd een goede normale prijs voor je banden. Goede service door vader en/of zoon. Laat bandenwerk al jaren hier doen en niet bij de dealer.
C.W.H. van der Steen
C.W.H. van der Steen
18:21 19 Jan 21
19-01-2021 heb ik mijn auto laten uitlijnen bij Ron's Banden en uitlijnen. Na vervanging onderdelen van stuurinrichting was het nodig om te laten uitlijnen. Dat is ook zo gebeurd met een uitstekend resultaat. Met een keurig rapport erbij, en het stuur staat netjes recht. De kosten van 69,50 waren het helemaal waard. Bedrijf is aan te bevelen.
Rob Theunissen
Rob Theunissen
15:54 07 Jan 21
Snelle en duidelijke offerte op aanvraag via website. Afspraak op korte termijn kunnen maken voor 2 nieuwe banden. Lokale ondernemer met verstand van zaken. Prima prijs zonder verrassingen en extra posten.
Rob van Schaik
Rob van Schaik
15:29 15 Dec 20
Recent twee achterbanden laten vervangen Bridgestone run flat (275-30-20) Geen andere bandencentrale durfde te beginnen aan deze klus, zonder aan te geven de 20 inch velg te beschadigen. Risico voor de eigenaar was de reactie. Maar Ron's Bandencentrale durfde deze klus wel aan. Met hun geavanceerde apparatuur en zorgvuldigheid zijn keurig twee nieuwe banden gemonteerd. Helemaal top mannen. Aanwinst voor Brabant. Kom zeker terug voor mijn voorbanden ....!
Hein van der Wielen
Hein van der Wielen
08:53 29 Sep 20
Vroeger ging ik altijd naar Kwikfit of een van de andere grote ketens. Maar na diverse keren mis te grijpen (met een lekke band kun je niet dagen wachten of de regio door rijden op zoek naar een vrij plekje in de agenda) in 2018 voor het eerst bij toeval hier beland. Ik had een lekke band terwijl ik in de buurt stond. En ik moet zeggen: top service! Ze kwamen letterlijk een paar deuren verder bij mijn afspraak aanbellen om te overleggen wat ermee te doen. Sindsdien rijd ik graag een kwartiertje om voor ons onderhoud aan de bandjes. Vader en zoon weten altijd wel een plekje voor je te vinden om je te helpen als je eens een spoedje hebt zoals een lekke band (dat is bij Kwikfit serieus geen doen meer, die hebben nooit tijd op korte termijn is mijn ervaring). Eerlijk advies en een typische lokale middenstander ipv een grote keten. Bovendien heb ik niet het gevoel dat ik zoveel duurder uit ben als bij een van de grote ketens. Prima service, mega flexibel en eerlijke prijs.
Volgende beoordelingen
et-
Interessante Links
et-w
Contact

Ron's Bandencentrale
Oranjestraat 95
5682CB BEST
KVK: 66792061
info@bandencentrale.nl
Bel  +31(0)499-372344

Privacy instellingen

Privacy Policy
Algemene Voorwaarden Consumenten
Algemene Voorwaarden Zakelijke Markt

Wij steunen Needs for Children