Winterbanden

Winterbanden

Een ongeval met persoonlijk letsel wil niemand en is onbetaalbaar.

Wanneer winterbanden kopen bij Rons Bandencentrale

Winterbanden.

Wist u dat u in de winter 6 keer meer kans heeft om bij een ongeval betrokken te raken? Een beijzelde weg is 2 keer zo glad als een besneeuwde weg. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat zomerbanden in de sneeuw bij 50 km/uur een 28 meter langere remweg hebben en 55% minder trekkracht.

Bij welke temperatuur winterbanden. Rons Bandencentrale

 

Winterbanden: tijdens herfst en winter.

 • Sterk verbeterde grip bij temperaturen onder de 7 graden
 • Minder kans op aquaplaning door effectieve waterafvoer
 • Betere wegligging in de bochten
 • Kortere remweg (circa 10% bij winterse omstandigheden)
  Uitstekende tractie in de sneeuw.

Mis niet het comfort en de extra veiligheid en kies voor winterbanden bij Ron’s Bandencentrale. Neem nu gerust contact met ons op via mail of bel +31(0)499-372344.

 

 

 

Welke winterbanden?

Wij kiezen altijd voor merken winterbanden die een bewezen resultaat hebben. Hier mee garanderen wij dat u direct succes heeft in de winterse omstandigheden. Altijd 4 winterbanden monteren want, beter géén winterbanden dan twee winterbanden. Verschillende banden met verschillende eigenschappen levert door verschillende niveaus van grip (voor/achter of links/rechts) onvoorspelbaar weggedrag op. Zorg voor een profiel van minimaal 4mm op je winterbanden. Anders zijn ze niet effectief. Veel landen vereisen dit ook.

 

Wanner is tijd voor winterbanden te kopen. Rons Bandencentrale

Wat kosten winterbanden?

VACO adviseert elk jaar in oktober een banden check uit het oogpunt van veiligheid voor uw autobanden en wielen. Zij geven voorlichting op het gebied van veiligheid. Winterbanden geeft weinig meer kosten. Dat komt omdat de ‘’gewone” autobanden gedurende een halfjaar niet gebruikt worden, gaan deze twee keer zo lang mee.

Conclusie: winterbanden kosten niets extra, terwijl ze wel veel meer veiligheid bieden!

 

 

Waarom winterbanden kopen?

 • U minder risico op schade loopt met winterbanden dan met zomerbanden
 • U daardoor een positief effect heeft op uw verzekeringspremie
 • Omdat u met winterbanden veel meer grip heeft dan met een zomerband
 • Er ook zomerbanden met M+S aanduiding zijn, deze zijn echter niet geschikt voor de winter
 • In diverse Europese landen is het gebruik van winterbanden verplicht tijdens de wintermaanden

Altijd succesvol met bewezen resultaat de winter door met winterbanden van Ron’s Bandencentrale. Neem nu gerust contact met ons op via mail of bel +31(0)499-372344.
Winterbanden Best, Winterbanden Eindhoven, Winterbanden Oirschot, Winterbanden Son, Winterbanden Nuenen, Winterbanden Boxtel, Winterbanden Veldhoven, Winterbanden Sint-Oedenrode,  Winterbanden Veghel, Winterbanden Schijndel, Winterbanden Nijnsel, Winterbanden Geldrop,

Winterbanden met velgen bij Rons Bandencentrale

Winterbanden met velg.

Overweegt u een extra set velgen te kopen voor uw nieuwe winterbanden? Wij kunnen u helpen met gewone stalen velgen of mooie lichtmetalen velgen.

Uw winterbanden opslaan?

Wij slaan uw winterbanden en zomerbanden natuurlijk ook voor u op in onze opslagruimte. Ook kunnen wij uw kostbare velgen reinigen.
Winterbanden Hilvarenbeek, Winterbanden Moergestel, Winterbanden Oisterwijk, Winterbanden Liempde, Winterbanden Lieshout, Winterbanden Winterle, Winterbanden kopen in Best, Winterbanden kopen in Eindhoven, Winterbanden kopen in Oirschot, Winterbanden kopen in Son, Winterbanden kopen in Nuenen,

wintersport met sneeuwkettingen en winterbanden. Rons bandencentrale

Winterbanden en sneeuwkettingen.

In sommige landen is het verplicht om sneeuwkettingen in uw auto te hebben. De wegen waar sneeuw­kettingen ver­plicht zijn, worden aangege­ven met een verkeersbord. Daarop staat een afbeelding van een wiel met sneeuwketting. Op de verpakking van sneeuwkettingen staat een maximumsnelheid genoemd. Hier moet u zich aanhouden.

Mis niet het comfort en de extra veiligheid. Kies voor winterbanden en/of sneeuwkettingen van Ron’s Bandencentrale. Neem nu gerust contact met ons op via mail of bel +31(0)499-372344.
Winterbanden kopen in Boxtel, Winterbanden kopen in Veldhoven, Winterbanden kopen in Sint-Oedenrode, Winterbanden kopen in Veghel, Winterbanden kopen in Schijndel, Winterbanden kopen in Nijnsel, Winterbanden kopen in Geldrop, Winterbanden kopen in Hilvarenbeek, Winterbanden kopen in Moergestel, Winterbanden kopen in Oisterwijk, Winterbanden kopen in Liempde, Winterbanden kopen in Lieshout, Winterbanden kopen Winterle

Contact

Vragen?
Afspraak maken?
Neem dan contact met ons op:
Mail
T +31(0)499-372344

et-
Openingstijden

Ma t/m vrij:  08.30 tot 17.00 uur
Zaterdag:    08.30 tot 12.00 uur

Tankstation: 07.00 tot 21.00 uur


Ron's Bandencentrale :

 

check Gratis uw banden op spanning

checkSterk in afspraken

checkSinds 1970

checkConcurrerende  prijzen

check Unieke banden laserscanner

Ron en Stefan van Rons Bandencentrale

Klik hier om een review te schrijven op Google.

Wat klanten over ons zeggen:

Ilse Schevers
Ilse Schevers
16:00 10 Jul 19
Super service. Erg vriendelijke en meedenkende mensen. Zeker een aanrader, dik tevreden! Bedankt Stefan.
richard Van Maurik
richard Van Maurik
11:38 09 Apr 19
Vandaag me golf GTD laten uitlijnen hier...daar waar een ander faalde staat me auto weer super strak op de weg. Bedankt heren ben dik tevreden!
klaas k
klaas k
17:53 09 Mar 19
Wat ze bij 2 verschillende Mercedes-Benz dealers niet voor elkaar kregen is hier gelukt. Een perfect uitgelijnde auto en het stuur recht !!! Hier krijg je top service van mannen met passie voor wat ze doen.
Lisanne Dirksen
Lisanne Dirksen
20:45 21 Feb 19
Vandaag mijn auto laten uitlijnen bij Ron's bandenservice Best. Ik ben zeer tevreden. Deze twee mannen hebben mij erg geholpen en alles duidelijk uitgelegd. Daarnaast was ik tevreden met de prijs. Via de telefoon had ik de uiterste prijs gehoord. Uiteindelijk is de prijs bijna 30 euro lager uitgevallen. Kortom, zeer tevreden en ik zal dit bedrijf zeker aanraden!
anton segers
anton segers
09:33 13 Feb 19
07-02-2019 BMW maakt rijden geweldig maar...........dan moet je wel bij Ron's autobanden Centrale je wielen laten uitlijnen. Hier proef je de specialisatie en passie van vader op zoon. Goede service en resultaat. Aflevering van de auto als ze zelf hiervan overtuigd zijn middels een proefrit. Beter kun je niet verwachten. In de verplichte wachtruimte kun je van een kop lekkere koffie genieten (Gratis natuurlijk!!) en je wachttijd doorbrengen met de leesmap. Wat wil je nog meer? Meer verlangen kun je niet bij Ron's autobanden Centrale in Best. Daarom van harte door mij aanbevolen. Dank Ron's autobanden Centrale ook jullie maken BMW rijden geweldig!!!
Bobbreede
Bobbreede
09:25 21 Dec 18
Ben al jaren tevreden en zo ook dit jaar weer! Wilde graag 4 nieuwe banden hebben maar had geen idee welke. Ik kreeg deskundig advies en werd zoals altijd uiterst vriendelijk geholpen! Bedankt!!!
Martijn
Martijn
10:36 02 Nov 18
In eerste instantie ergens anders geweest om mijn auto uit te laten lijnen. Tot twee keer toe niet fatsoenlijk gelukt; zogenaamd omdat er teveel speling op de stuurinrichting zou zitten. Ongeloofwaardig verhaal omdat de auto minder dan een maand eerder APK gekeurd was zonder opmerkingen. Dus naar Ron voor een second opinion. En na een half uur weer een strak sturende auto en een stuur dat recht staat! En natuurlijk.... de bandjes op spanning gebracht. Top gedaan en wat mij beteft het betere alternatief voor de fast fitters.
Jan Willem Nuij
Jan Willem Nuij
08:10 13 Dec 17
Top service!!
Next Reviews
et-
Interessante Links
et-w
Contact

Ron's Bandencentrale
Oranjestraat 95
5682CB BEST
KVK: 66792061
info@bandencentrale.nl
Bel  +31(0)499-372344

Privacy instellingen

Privacy Policy
Algemene Voorwaarden Consumenten
Algemene Voorwaarden Zakelijke Markt

Wij steunen Needs for Children

Cookies, AVG & Privacy Policy

Om de website goed te kunnen gebruiken zijn cookies noodzakelijk. Bij het gebruik van onze website ga je akkoord met (delen van) onze privacy verklaring.

Sluiten
Instellingen