Winterbanden

Winterbanden

Een ongeval met persoonlijk letsel wil niemand en is onbetaalbaar.

winterbanden - ronsbandencentrale - bandencentrale

Winterbanden.

Wist u dat u in de winter 6 keer meer kans heeft om bij een ongeval betrokken te raken? Een beijzelde weg is 2 keer zo glad als een besneeuwde weg. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat zomerbanden in de sneeuw bij 50 km/uur een 28 meter langere remweg hebben en 55% minder trekkracht.

winterbanden met welke temperatuur

 

 

 

Winterbanden: tijdens herfst en winter.

 • Sterk verbeterde grip bij temperaturen onder de 7 graden
 • Minder kans op aquaplaning door effectieve waterafvoer
 • Betere wegligging in de bochten
 • Kortere remweg (circa 10% bij winterse omstandigheden)
  Uitstekende tractie in de sneeuw.

Mis niet het comfort en de extra veiligheid en kies voor winterbanden bij Ron’s Bandencentrale. Neem nu gerust contact met ons op via mail of bel +31(0)499-372344.

 

Welke winterbanden?

Wij kiezen altijd voor merken winterbanden die een bewezen resultaat hebben. Hier mee garanderen wij dat u direct succes heeft in de winterse omstandigheden. Altijd 4 winterbanden monteren want, beter géén winterbanden dan twee winterbanden. Verschillende banden met verschillende eigenschappen levert door verschillende niveaus van grip (voor/achter of links/rechts) onvoorspelbaar weggedrag op. Zorg voor een profiel van minimaal 4mm op je winterbanden. Anders zijn ze niet effectief. Veel landen vereisen dit ook.

 

welke winterbanden rons bandencentrale

Wat kosten winterbanden?

VACO adviseert elk jaar in oktober een banden check uit het oogpunt van veiligheid voor uw autobanden en wielen. Zij geven voorlichting op het gebied van veiligheid. Winterbanden geeft weinig meer kosten. Dat komt omdat de ‘’gewone” autobanden gedurende een halfjaar niet gebruikt worden, gaan deze twee keer zo lang mee.

Conclusie: winterbanden kosten niets extra, terwijl ze wel veel meer veiligheid bieden!

 

 

Waarom winterbanden kopen?

 • U minder risico op schade loopt met winterbanden dan met zomerbanden
 • U daardoor een positief effect heeft op uw verzekeringspremie
 • Omdat u met winterbanden veel meer grip heeft dan met een zomerband
 • Er ook zomerbanden met M+S aanduiding zijn, deze zijn echter niet geschikt voor de winter
 • In diverse Europese landen is het gebruik van winterbanden verplicht tijdens de wintermaanden

Altijd succesvol met bewezen resultaat de winter door met winterbanden van Ron’s Bandencentrale. Neem nu gerust contact met ons op via mail of bel +31(0)499-372344.
Winterbanden Best, Winterbanden Eindhoven, Winterbanden Oirschot, Winterbanden Son, Winterbanden Nuenen, Winterbanden Boxtel, Winterbanden Veldhoven, Winterbanden Sint-Oedenrode,  Winterbanden Veghel, Winterbanden Schijndel, Winterbanden Nijnsel, Winterbanden Geldrop,

autovelg

Winterbanden met velg.

Overweegt u een extra set velgen te kopen voor uw nieuwe winterbanden? Wij kunnen u helpen met gewone stalen velgen of mooie lichtmetalen velgen.

Uw winterbanden opslaan?

Wij slaan uw winterbanden en zomerbanden natuurlijk ook voor u op in onze opslagruimte. Ook kunnen wij uw kostbare velgen reinigen.
Winterbanden Hilvarenbeek, Winterbanden Moergestel, Winterbanden Oisterwijk, Winterbanden Liempde, Winterbanden Lieshout, Winterbanden Winterle, Winterbanden kopen in Best, Winterbanden kopen in Eindhoven, Winterbanden kopen in Oirschot, Winterbanden kopen in Son, Winterbanden kopen in Nuenen,

sneeuwkettingen kopen rons bandencentrale

 

Winterbanden en sneeuwkettingen.

In sommige landen is het verplicht om sneeuwkettingen in uw auto te hebben. De wegen waar sneeuw­kettingen ver­plicht zijn, worden aangege­ven met een verkeersbord. Daarop staat een afbeelding van een wiel met sneeuwketting. Op de verpakking van sneeuwkettingen staat een maximumsnelheid genoemd. Hier moet u zich aanhouden.

Mis niet het comfort en de extra veiligheid. Kies voor winterbanden en/of sneeuwkettingen van Ron’s Bandencentrale. Neem nu gerust contact met ons op via mail of bel +31(0)499-372344.
Winterbanden kopen in Boxtel, Winterbanden kopen in Veldhoven, Winterbanden kopen in Sint-Oedenrode, Winterbanden kopen in Veghel, Winterbanden kopen in Schijndel, Winterbanden kopen in Nijnsel, Winterbanden kopen in Geldrop, Winterbanden kopen in Hilvarenbeek, Winterbanden kopen in Moergestel, Winterbanden kopen in Oisterwijk, Winterbanden kopen in Liempde, Winterbanden kopen in Lieshout, Winterbanden kopen Winterle

Contact


Vragen?
Afspraak maken?
Neem dan contact met ons op:
Mail
T +31(0)499-372344

et-

Openingstijden


Ma t/m vrij:  08.30 tot 17.00 uur
Zaterdag:    08.30 tot 12.00 uur

Tankstation: 07.00 tot 21.00 uur


Ron's Bandencentrale :

 

check Gratis uw banden op spanning

checkSterk in afspraken

checkSinds 1970

checkConcurrerende  prijzen

check Unieke banden laserscanner

Contact Ron en Stefan Ramaekers van Rons Bandencentrale

Wat klanten over ons zeggen.

 

Herbert Wentges
Herbert Wentges
14:06 01 Aug 18
Keurig, snel, toegewijd en hoge service. En Super aardige gasten!
Maurits J. Van Linder
Maurits J. Van Linder
08:55 11 Jul 18
Prima service. Erg nette zaak. Vader en zoon aan het roer. Prettig gevoel dat je met de eigenaren te maken hebt en niet met vaak onkundig en ongeinteresseerd personeel (zoals bij veel ketens à la Kwikfit, Euromaster). Uitleg en resultaat van het uitlijnen prima. Zeker een aanrader.
joop bonnier
joop bonnier
11:23 12 May 18
Netjes opgeruimde werkplaats En heeft vakundig mijn mercedes w212 e klasse 220 Uitgelijnd vooraf duidelijke prijsafspraak Dus niet achteraf voor verrassingen Een echte aanrader
Martijn den Otter
Martijn den Otter
19:34 24 Apr 18
Mijn auto had voorbanden waar Max Verstappen jaloers op was zo glad waren ze. Nadat ze een scan gedaan hadden bleek dat mijn auto ook uitgelijnd moest worden. Ik wist dat dit nodig was maar dat het niet kon - zo zei de Opel garage. Maar Ron is de Opel garage niet en bewees dat ook deze auto uit te lijnen was. De auto rijdt alsof hij nieuw is. Super tevreden!
Cuno S
Cuno S
14:23 19 Mar 18
Perfecte service, persoonlijk contact, zeer nette opgeruimde werkplaats. Absolute aanrader! Wij zijn er heel goed en heel netjes geholpen!
Bastiaan Mulders
Bastiaan Mulders
17:59 06 Mar 18
Prima service en prima kwaliteit.
Ans Kox
Ans Kox
18:19 11 Dec 17
Bij Ron's Bandencentrale kun je terecht voor een eerlijk en oprecht advies voor je autobanden. Wat ik vooral heel prettig vind is de jarenlange ervaring die dit bedrijf heeft wat merkbaar is in het advies dat ze geven en de kwaliteit die geleverd wordt. Ben je op zoek naar een betrouwbaar adres dan hoef je niet verder te zoeken.
Next Reviews
et-

Interessante Links

et-w

Contact

Ron's Bandencentrale
Oranjestraat 95
5682CB BEST
KVK: 66792061
info@bandencentrale.nl
Bel  +31(0)499-372344

Privacy instellingen

Privacy Policy
Algemene Voorwaarden Consumenten
Algemene Voorwaarden Zakelijke Markt

Wij steunen Needs for Children

Cookies, AVG & Privacy Policy

Om de website goed te kunnen gebruiken zijn cookies noodzakelijk. Bij het gebruik van onze website ga je akkoord met (delen van) onze privacy verklaring.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen