Runflat banden

Runflat banden

Heeft u autopech door een lekke band? Ron’s Bandencentrale heeft de juiste oplossing! Runflat banden beschikken over een extra versteviging aan de zijkanten. Hierdoor kunt u nog zo’n 80 kilometer doorrijden na een lekke band of een klapband. Niet ieder type auto is geschikt voor zulke banden. Wij kijken samen met u of uw auto geschikt is voor runflat banden.

Wilt u ook niet langs de weg stilstaan met een lekke band? Kies voor runfat banden bij Ron’s Bandencentrale! Neem gerust contact met ons op via mail of bel +31(0)499-372344.

De werking van runflat banden

Door de versterkte zijkant van de runflat band kunt u met een lekke band nog zo’n 80 kilometer rijden. Run flat banden werken samen met een waarschuwingssysteem in uw auto (TPMS). Als één van uw banden lek is, verschijnt er een waarschuwingslicht op uw display. Run flat banden staan er om bekend weinig verschil te laten voelen wanneer één van uw autobanden lek is.

 

Is mijn auto ook geschikt voor runflat banden?

Niet elk type auto is geschikt om runflat autobanden te rijden. Voor het rijden met deze banden moet uw auto voorzien zijn van het waarschuwingssysteem (TPMS).
Ook  moeten de velgen geschikt zijn voor runflat banden. Auto merken als oa BMW, Mini en Lexus beschikken over runflat banden.

Wilt u weten of uw auto geschikt is voor runflat banden? Neem dan gerust contact met ons op via mail of bel +31(0)499-372344.

Contact


Vragen?
Afspraak maken?
Neem dan contact met ons op:
Mail
T +31(0)499-372344

et-

Openingstijden


Ma t/m vrij:  08.30 tot 17.00 uur
Zaterdag:    08.30 tot 12.00 uur

Tankstation: 07.00 tot 21.00 uur


Ron's Bandencentrale :

 

check Gratis uw banden op spanning

checkSterk in afspraken

checkSinds 1970

checkConcurrerende  prijzen

check Unieke banden laserscanner

Contact Ron en Stefan Ramaekers van Rons Bandencentrale

Wat klanten over ons zeggen.

 

Herbert Wentges
Herbert Wentges
14:06 01 Aug 18
Keurig, snel, toegewijd en hoge service. En Super aardige gasten!
Maurits J. Van Linder
Maurits J. Van Linder
08:55 11 Jul 18
Prima service. Erg nette zaak. Vader en zoon aan het roer. Prettig gevoel dat je met de eigenaren te maken hebt en niet met vaak onkundig en ongeinteresseerd personeel (zoals bij veel ketens à la Kwikfit, Euromaster). Uitleg en resultaat van het uitlijnen prima. Zeker een aanrader.
joop bonnier
joop bonnier
11:23 12 May 18
Netjes opgeruimde werkplaats En heeft vakundig mijn mercedes w212 e klasse 220 Uitgelijnd vooraf duidelijke prijsafspraak Dus niet achteraf voor verrassingen Een echte aanrader
Martijn den Otter
Martijn den Otter
19:34 24 Apr 18
Mijn auto had voorbanden waar Max Verstappen jaloers op was zo glad waren ze. Nadat ze een scan gedaan hadden bleek dat mijn auto ook uitgelijnd moest worden. Ik wist dat dit nodig was maar dat het niet kon - zo zei de Opel garage. Maar Ron is de Opel garage niet en bewees dat ook deze auto uit te lijnen was. De auto rijdt alsof hij nieuw is. Super tevreden!
Cuno S
Cuno S
14:23 19 Mar 18
Perfecte service, persoonlijk contact, zeer nette opgeruimde werkplaats. Absolute aanrader! Wij zijn er heel goed en heel netjes geholpen!
Bastiaan Mulders
Bastiaan Mulders
17:59 06 Mar 18
Prima service en prima kwaliteit.
Ans Kox
Ans Kox
18:19 11 Dec 17
Bij Ron's Bandencentrale kun je terecht voor een eerlijk en oprecht advies voor je autobanden. Wat ik vooral heel prettig vind is de jarenlange ervaring die dit bedrijf heeft wat merkbaar is in het advies dat ze geven en de kwaliteit die geleverd wordt. Ben je op zoek naar een betrouwbaar adres dan hoef je niet verder te zoeken.
Next Reviews
et-

Interessante Links

et-w

Contact

Ron's Bandencentrale
Oranjestraat 95
5682CB BEST
KVK: 66792061
info@bandencentrale.nl
Bel  +31(0)499-372344

Privacy instellingen

Privacy Policy
Algemene Voorwaarden Consumenten
Algemene Voorwaarden Zakelijke Markt

Wij steunen Needs for Children

Cookies, AVG & Privacy Policy

Om de website goed te kunnen gebruiken zijn cookies noodzakelijk. Bij het gebruik van onze website ga je akkoord met (delen van) onze privacy verklaring.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen