Balanceren

Balanceren van uw autobanden

Merkt u dat uw stuur of stoel trilt tijdens het rijden? Dan is het tijd om uw banden te laten balanceren. Er zit dan vaak geen goede balans in de banden. Ook de ophanging, schokbrekers en stuuronderdelen van uw auto moeten er vaak aan geloven als de banden slecht gebalanceerd zijn. Om dit te verhelpen balanceren wij de wielen. Tijdens het balanceren wordt het gewicht gelijkmatig verdeeld over de wielen.

Zeg vaarwel tegen de trillingen in uw stuur of stoel en laat uw banden balanceren. Neem gerust contact met ons op via mail of bel +31(0)499-372344.

Wanneer balanceren van uw banden ?

Wanneer u uw banden laat monteren
Bij het balanceren van uw banden zorgen wij dat de banden in balans worden gebracht met de velg. Bij een lichte stoeprand schade is het ook beter om de wielen weer te laten balanceren.
Als er nieuwe banden gemonteerd worden moeten deze ook altijd gebalanceerd worden.

Wanneer u uw stoel of stuur voelt trillen tijdens het rijden
Als u deze trillingen voelt betekent het dat er geen goede balans is. Het is dan belangrijk dat u uw banden opnieuw laat balanceren.

Ron’s Bandencentrale helpt u graag verder. Neem gerust contact met ons op via mail of bel +31(0)499-372344.

 

Balanceren bij een banden wissel

Als je enkel de banden wisselt balanceren wij meteen de band, dit doen wij omdat de band toch net weer anders om de velg ligt. Als je het gehele wiel wisselt, hoef je ze niet telkens (elk jaar) te balanceren. Na 2-3 keer wisselen, kan men de wielen controleren of opnieuw laten balanceren.

Contact


Vragen?
Afspraak maken?
Neem dan contact met ons op:
Mail
T +31(0)499-372344

et-

Openingstijden


Ma t/m vrij:  08.30 tot 17.00 uur
Zaterdag:    08.30 tot 12.00 uur

Tankstation: 07.00 tot 21.00 uur


Ron's Bandencentrale :

 

check Gratis uw banden op spanning

checkSterk in afspraken

checkSinds 1970

checkConcurrerende  prijzen

check Unieke banden laserscanner

Contact Ron en Stefan Ramaekers van Rons Bandencentrale

Wat klanten over ons zeggen.

 

Herbert Wentges
Herbert Wentges
14:06 01 Aug 18
Keurig, snel, toegewijd en hoge service. En Super aardige gasten!
Maurits J. Van Linder
Maurits J. Van Linder
08:55 11 Jul 18
Prima service. Erg nette zaak. Vader en zoon aan het roer. Prettig gevoel dat je met de eigenaren te maken hebt en niet met vaak onkundig en ongeinteresseerd personeel (zoals bij veel ketens à la Kwikfit, Euromaster). Uitleg en resultaat van het uitlijnen prima. Zeker een aanrader.
joop bonnier
joop bonnier
11:23 12 May 18
Netjes opgeruimde werkplaats En heeft vakundig mijn mercedes w212 e klasse 220 Uitgelijnd vooraf duidelijke prijsafspraak Dus niet achteraf voor verrassingen Een echte aanrader
Martijn den Otter
Martijn den Otter
19:34 24 Apr 18
Mijn auto had voorbanden waar Max Verstappen jaloers op was zo glad waren ze. Nadat ze een scan gedaan hadden bleek dat mijn auto ook uitgelijnd moest worden. Ik wist dat dit nodig was maar dat het niet kon - zo zei de Opel garage. Maar Ron is de Opel garage niet en bewees dat ook deze auto uit te lijnen was. De auto rijdt alsof hij nieuw is. Super tevreden!
Cuno S
Cuno S
14:23 19 Mar 18
Perfecte service, persoonlijk contact, zeer nette opgeruimde werkplaats. Absolute aanrader! Wij zijn er heel goed en heel netjes geholpen!
Bastiaan Mulders
Bastiaan Mulders
17:59 06 Mar 18
Prima service en prima kwaliteit.
Ans Kox
Ans Kox
18:19 11 Dec 17
Bij Ron's Bandencentrale kun je terecht voor een eerlijk en oprecht advies voor je autobanden. Wat ik vooral heel prettig vind is de jarenlange ervaring die dit bedrijf heeft wat merkbaar is in het advies dat ze geven en de kwaliteit die geleverd wordt. Ben je op zoek naar een betrouwbaar adres dan hoef je niet verder te zoeken.
Next Reviews
et-

Interessante Links

et-w

Contact

Ron's Bandencentrale
Oranjestraat 95
5682CB BEST
KVK: 66792061
info@bandencentrale.nl
Bel  +31(0)499-372344

Privacy instellingen

Privacy Policy
Algemene Voorwaarden Consumenten
Algemene Voorwaarden Zakelijke Markt

Wij steunen Needs for Children

Cookies, AVG & Privacy Policy

Om de website goed te kunnen gebruiken zijn cookies noodzakelijk. Bij het gebruik van onze website ga je akkoord met (delen van) onze privacy verklaring.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen