Zomerbanden

zomerbanden:

ZomerbandenBoven 7°C zomerbanden

ZomerbandenVeiligere wegligging en kleine remafstand

ZomerbandenUitstekende wegligging en lager brandstofverbruik

Bij welke temperatuur zomerbanden?

Rijdt u in de zomer door met winterbanden? Dan is de kans groot dat u meer brandstof verbruikt dan nodig. Ook loopt u een hoger risico op ongelukken. Dit komt omdat het zachte rubber van de winterbanden niet geschikt is bij zomerse temperaturen waardoor uw remweg langer wordt. Het verschil tussen winterbanden en zomerbanden is enorm. Bij een temperatuur van 15°C en een snelheid van 50 km/uur is uw remweg 20% langer wanneer u met winterbanden rijdt.

Bent u op zoek naar het beste advies voor uw autobanden?  Neem dan gerust contact met ons op via mail of bel +31(0)499-372344.

 

Hoe zomerbanden kiezen?

De juiste autoband vinden is afhankelijk van verschillende factoren. Wij kijken samen met u naar de velgen, uw rijstijl, het aantal kilometers en persoonlijke voorkeur. De één kiest voor all-season banden terwijl de ander niets liever wilt dan zomerbanden en winterbanden. Ron’s Bandencentrale heeft bijna 50 jaar ervaring. Wij helpen u graag aan een brandstof besparende, comfortabele en veilige autoband.

 

Waar zomerbanden kopen?

Bij Ron’s Bandencentrale maken wij samen met u de beste keuze voor uw auto. Altijd voor een betaalbare prijs mét kwaliteit, want goede banden redden levens! Wij leveren daarom ook alleen merken die er om bekend staan comfortabele en veilig banden te maken. Na een bezoek aan Ron’s Bandencentrale kunt u weer veilig de weg op.

 

Zomerbanden en uitlijnen?

Kiest u voor nieuwe zomerbanden bij Ron’s Bandencentrale? Dan adviseren wij een uitlijning van uw auto. Het uitlijnen wordt gedaan om de auto koersvast te laten rijden. Naast een betere wegligging zorgt een uitlijning ook voor minder slijtage van de banden en een lager brandstofverbruik. Het laten uitlijnen van een auto vraagt vakmanschap. Iets wat bij ons hoog in het vaandel staat!

Hoe is de staat van uw zomerbanden? Bel dan nu +31(0)499-372344 of boek direct online uw gratis autobanden check.

Bandenspanning en zomerbanden.

Het is enorm belangrijk om altijd met juiste bandenspanning te rijden. Als uw zomerbanden 30% onderspanning hebben, dan geeft dit 50% meer slijtage op uw zomerbanden. Ook verbruikt uw auto meer brandstof en is de co2 uitstoot hoger.

 

Uw zomerbanden opslaan voor de winter?

Wij beschikken over een eigen bandenhotel van het opslaan van uw zomerbanden en winterbanden.

Contact


Vragen?
Afspraak maken?
Neem dan contact met ons op:
Mail
T +31(0)499-372344

et-

Openingstijden


Ma t/m vrij:  08.30 tot 17.00 uur
Zaterdag:    08.30 tot 12.00 uur

Tankstation: 07.00 tot 21.00 uur


Ron's Bandencentrale :

 

check Gratis uw banden op spanning

checkSterk in afspraken

checkSinds 1970

checkConcurrerende  prijzen

check Unieke banden laserscanner

Contact Ron en Stefan Ramaekers van Rons Bandencentrale

Wat klanten over ons zeggen.

 

Herbert Wentges
Herbert Wentges
14:06 01 Aug 18
Keurig, snel, toegewijd en hoge service. En Super aardige gasten!
Maurits J. Van Linder
Maurits J. Van Linder
08:55 11 Jul 18
Prima service. Erg nette zaak. Vader en zoon aan het roer. Prettig gevoel dat je met de eigenaren te maken hebt en niet met vaak onkundig en ongeinteresseerd personeel (zoals bij veel ketens à la Kwikfit, Euromaster). Uitleg en resultaat van het uitlijnen prima. Zeker een aanrader.
joop bonnier
joop bonnier
11:23 12 May 18
Netjes opgeruimde werkplaats En heeft vakundig mijn mercedes w212 e klasse 220 Uitgelijnd vooraf duidelijke prijsafspraak Dus niet achteraf voor verrassingen Een echte aanrader
Martijn den Otter
Martijn den Otter
19:34 24 Apr 18
Mijn auto had voorbanden waar Max Verstappen jaloers op was zo glad waren ze. Nadat ze een scan gedaan hadden bleek dat mijn auto ook uitgelijnd moest worden. Ik wist dat dit nodig was maar dat het niet kon - zo zei de Opel garage. Maar Ron is de Opel garage niet en bewees dat ook deze auto uit te lijnen was. De auto rijdt alsof hij nieuw is. Super tevreden!
Cuno S
Cuno S
14:23 19 Mar 18
Perfecte service, persoonlijk contact, zeer nette opgeruimde werkplaats. Absolute aanrader! Wij zijn er heel goed en heel netjes geholpen!
Bastiaan Mulders
Bastiaan Mulders
17:59 06 Mar 18
Prima service en prima kwaliteit.
Ans Kox
Ans Kox
18:19 11 Dec 17
Bij Ron's Bandencentrale kun je terecht voor een eerlijk en oprecht advies voor je autobanden. Wat ik vooral heel prettig vind is de jarenlange ervaring die dit bedrijf heeft wat merkbaar is in het advies dat ze geven en de kwaliteit die geleverd wordt. Ben je op zoek naar een betrouwbaar adres dan hoef je niet verder te zoeken.
Next Reviews
et-

Interessante Links

et-w

Contact

Ron's Bandencentrale
Oranjestraat 95
5682CB BEST
KVK: 66792061
info@bandencentrale.nl
Bel  +31(0)499-372344

Privacy instellingen

Privacy Policy
Algemene Voorwaarden Consumenten
Algemene Voorwaarden Zakelijke Markt

Wij steunen Needs for Children

Cookies, AVG & Privacy Policy

Om de website goed te kunnen gebruiken zijn cookies noodzakelijk. Bij het gebruik van onze website ga je akkoord met (delen van) onze privacy verklaring.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen