Zomerbanden

zomerbanden:

ZomerbandenBoven 7°C zomerbanden

ZomerbandenVeiligere wegligging en kleine remafstand

ZomerbandenUitstekende wegligging en lager brandstofverbruik

Bij welke temperatuur zomerbanden?

Rijdt u in de zomer door met winterbanden? Dan is de kans groot dat u meer brandstof verbruikt dan nodig. Ook loopt u een hoger risico op ongelukken. Dit komt omdat het zachte rubber van de winterbanden niet geschikt is bij zomerse temperaturen waardoor uw remweg langer wordt. Het verschil tussen winterbanden en zomerbanden is enorm. Bij een temperatuur van 15°C en een snelheid van 50 km/uur is uw remweg 20% langer wanneer u met winterbanden rijdt.

Bent u op zoek naar het beste advies voor uw autobanden?  Neem dan gerust contact met ons op via mail of bel +31(0)499-372344.

 

Hoe zomerbanden kiezen?

De juiste autoband vinden is afhankelijk van verschillende factoren. Wij kijken samen met u naar de velgen, uw rijstijl, het aantal kilometers en persoonlijke voorkeur. De één kiest voor all-season banden terwijl de ander niets liever wilt dan zomerbanden en winterbanden. Ron’s Bandencentrale heeft bijna 50 jaar ervaring. Wij helpen u graag aan een brandstof besparende, comfortabele en veilige autoband.

 

Waar zomerbanden kopen?

Bij Ron’s Bandencentrale maken wij samen met u de beste keuze voor uw auto. Altijd voor een betaalbare prijs mét kwaliteit, want goede banden redden levens! Wij leveren daarom ook alleen merken die er om bekend staan comfortabele en veilig banden te maken. Na een bezoek aan Ron’s Bandencentrale kunt u weer veilig de weg op.

 

Zomerbanden en uitlijnen?

Kiest u voor nieuwe zomerbanden bij Ron’s Bandencentrale? Dan adviseren wij een uitlijning van uw auto. Het uitlijnen wordt gedaan om de auto koersvast te laten rijden. Naast een betere wegligging zorgt een uitlijning ook voor minder slijtage van de banden en een lager brandstofverbruik. Het laten uitlijnen van een auto vraagt vakmanschap. Iets wat bij ons hoog in het vaandel staat!

Hoe is de staat van uw zomerbanden? Bel dan nu +31(0)499-372344 of boek direct online uw gratis autobanden check.

Bandenspanning en zomerbanden.

Het is enorm belangrijk om altijd met juiste bandenspanning te rijden. Als uw zomerbanden 30% onderspanning hebben, dan geeft dit 50% meer slijtage op uw zomerbanden. Ook verbruikt uw auto meer brandstof en is de co2 uitstoot hoger.

 

Uw zomerbanden opslaan voor de winter?

Wij beschikken over een eigen bandenhotel van het opslaan van uw zomerbanden en winterbanden.

Contact

Vragen?
Afspraak maken?
Neem dan contact met ons op:
Mail
T +31(0)499-372344

et-
Openingstijden

Ma t/m vrij:  08.30 tot 17.00 uur
Zaterdag:    08.30 tot 12.00 uur

Tankstation: 07.00 tot 21.00 uur


Ron's Bandencentrale :

 

check Gratis uw banden op spanning

checkSterk in afspraken

checkSinds 1970

checkConcurrerende  prijzen

check Unieke banden laserscanner

Ron en Stefan van Rons Bandencentrale

Klik hier om een review te schrijven op Google.

Wat klanten over ons zeggen:

Tom Kievit
Tom Kievit
15:36 02 Sep 19
Prima service, denkt mee en is vindingrijk. Zeker een aanrader, ik kom nog nog eens terug voor banden.
Huib van Heek
Huib van Heek
17:06 30 Aug 19
Op onze eerste vakantiedag richting Zuid Italië, leek onze camper steeds meer op een truttenschudder, maar dan echt letterlijk. Onderweg even gegoogled en daar werd Ron's Bandencentrale in Best aanbevolen! Wij ernaar toe.... Binnen een uur stonden we zeer tevreden klaar om onze reis te vervolgen. Uitstekend geholpen !!! Bobbels op de beide voorbanden! Maar nu met 4 nieuwe banden weer op weg! Bedankt voor de vlugge afhandeling!!
Ilse Schevers
Ilse Schevers
16:00 10 Jul 19
Super service. Erg vriendelijke en meedenkende mensen. Zeker een aanrader, dik tevreden! Bedankt Stefan.
richard Van Maurik
richard Van Maurik
11:38 09 Apr 19
Vandaag me golf GTD laten uitlijnen hier...daar waar een ander faalde staat me auto weer super strak op de weg. Bedankt heren ben dik tevreden!
klaas k
klaas k
17:53 09 Mar 19
Wat ze bij 2 verschillende Mercedes-Benz dealers niet voor elkaar kregen is hier gelukt. Een perfect uitgelijnde auto en het stuur recht !!! Hier krijg je top service van mannen met passie voor wat ze doen.
Lisanne Dirksen
Lisanne Dirksen
20:45 21 Feb 19
Vandaag mijn auto laten uitlijnen bij Ron's bandenservice Best. Ik ben zeer tevreden. Deze twee mannen hebben mij erg geholpen en alles duidelijk uitgelegd. Daarnaast was ik tevreden met de prijs. Via de telefoon had ik de uiterste prijs gehoord. Uiteindelijk is de prijs bijna 30 euro lager uitgevallen. Kortom, zeer tevreden en ik zal dit bedrijf zeker aanraden!
anton segers
anton segers
09:33 13 Feb 19
07-02-2019 BMW maakt rijden geweldig maar...........dan moet je wel bij Ron's autobanden Centrale je wielen laten uitlijnen. Hier proef je de specialisatie en passie van vader op zoon. Goede service en resultaat. Aflevering van de auto als ze zelf hiervan overtuigd zijn middels een proefrit. Beter kun je niet verwachten. In de verplichte wachtruimte kun je van een kop lekkere koffie genieten (Gratis natuurlijk!!) en je wachttijd doorbrengen met de leesmap. Wat wil je nog meer? Meer verlangen kun je niet bij Ron's autobanden Centrale in Best. Daarom van harte door mij aanbevolen. Dank Ron's autobanden Centrale ook jullie maken BMW rijden geweldig!!!
Bobbreede
Bobbreede
09:25 21 Dec 18
Ben al jaren tevreden en zo ook dit jaar weer! Wilde graag 4 nieuwe banden hebben maar had geen idee welke. Ik kreeg deskundig advies en werd zoals altijd uiterst vriendelijk geholpen! Bedankt!!!
Martijn
Martijn
10:36 02 Nov 18
In eerste instantie ergens anders geweest om mijn auto uit te laten lijnen. Tot twee keer toe niet fatsoenlijk gelukt; zogenaamd omdat er teveel speling op de stuurinrichting zou zitten. Ongeloofwaardig verhaal omdat de auto minder dan een maand eerder APK gekeurd was zonder opmerkingen. Dus naar Ron voor een second opinion. En na een half uur weer een strak sturende auto en een stuur dat recht staat! En natuurlijk.... de bandjes op spanning gebracht. Top gedaan en wat mij beteft het betere alternatief voor de fast fitters.
Jan Willem Nuij
Jan Willem Nuij
08:10 13 Dec 17
Top service!!
Volgende beoordelingen
et-
Interessante Links
et-w
Contact

Wij steunen Needs for Children

Cookies, AVG & Privacy Policy

Om de website goed te kunnen gebruiken zijn cookies noodzakelijk. Bij het gebruik van onze website ga je akkoord met (delen van) onze privacy verklaring.

Sluiten
Instellingen