Caravanbanden

Caravanbanden

U wilt toch niet met alle bijkomende zorgen met bandenpech onderweg staan op uw vakantie?

Maar wist u dat :

  •  Caravanbanden uitgedroogd kunnen zijn.
  •  Caravanbanden gecupt kunnen zijn.
  •  Dat veel caravanbanden een verkeerde bandenspanning hebben.
  •  Caravanbanden in onbalans kunnen zijn.
  •  Caravanbanden een slecht tubeless ventiel kunnen hebben.

Laat uw banden controleren op veiligheid bij Ron’s Bandencentrale. Neem gerust contact met ons op via mail of bel +31(0)499-372344.

 

Caravanbanden

Wist u dat de banden van uw caravan ook slijten als uw caravan stilstaat? Bijvoorbeeld tijdens de winterperiode in de caravanstalling. Omdat uw caravan stilstaat, leunt die gehele periode het gewicht op één gedeelte van de caravanband. Hierdoor slijten uw caravanbanden sneller dan u denkt. Een ander veel voorkomend probleem is uitdroging van caravanbanden. Het is daarom belangrijk om de caravanbanden jaarlijks te laten controleren.

U wilt ook zonder zorgen op vakantie? Neem dan gerust contact met ons op via mail of bel +31(0)499-372344.

Caravanbanden

Sommige verzekeraars hebben een leeftijdsgrens voor caravanbanden. Dit verschilt per verzekeraar, kijk daarom goed hoe u verzekerd bent. Heeft u een vignet om in Duitsland 100 km/u te mogen rijden? Dan mogen uw caravanbanden niet ouder zijn dan 6 jaar. Caravanbanden die ouder zijn dan 6 jaar, lopen een hoger risico op falen.

Laat uw caravanbanden controleren op veiligheid bij Ron’s Bandencentrale.

Contact

Vragen?
Afspraak maken?
Neem dan contact met ons op:
Mail
T +31(0)499-372344

et-
Openingstijden

Ma t/m vrij:  08.30 tot 17.00 uur
Zaterdag:    08.30 tot 12.00 uur

Tankstation: 07.00 tot 21.00 uur


Ron's Bandencentrale :

 

check Gratis uw banden op spanning

checkSterk in afspraken

checkSinds 1970

checkConcurrerende  prijzen

check Unieke banden laserscanner

Ron en Stefan van Rons Bandencentrale

Klik hier om een review te schrijven op Google.

Wat klanten over ons zeggen:

klaas k
klaas k
17:53 09 Mar 19
Wat ze bij 2 verschillende Mercedes-Benz dealers niet voor elkaar kregen is hier gelukt. Een perfect uitgelijnde auto en het stuur recht !!! Hier krijg je top service van mannen met passie voor wat ze doen.
Lisanne Dirksen
Lisanne Dirksen
20:45 21 Feb 19
Vandaag mijn auto laten uitlijnen bij Ron's bandenservice Best. Ik ben zeer tevreden. Deze twee mannen hebben mij erg geholpen en alles duidelijk uitgelegd. Daarnaast was ik tevreden met de prijs. Via de telefoon had ik de uiterste prijs gehoord. Uiteindelijk is de prijs bijna 30 euro lager uitgevallen. Kortom, zeer tevreden en ik zal dit bedrijf zeker aanraden!
anton segers
anton segers
09:33 13 Feb 19
07-02-2019 BMW maakt rijden geweldig maar...........dan moet je wel bij Ron's autobanden Centrale je wielen laten uitlijnen. Hier proef je de specialisatie en passie van vader op zoon. Goede service en resultaat. Aflevering van de auto als ze zelf hiervan overtuigd zijn middels een proefrit. Beter kun je niet verwachten. In de verplichte wachtruimte kun je van een kop lekkere koffie genieten (Gratis natuurlijk!!) en je wachttijd doorbrengen met de leesmap. Wat wil je nog meer? Meer verlangen kun je niet bij Ron's autobanden Centrale in Best. Daarom van harte door mij aanbevolen. Dank Ron's autobanden Centrale ook jullie maken BMW rijden geweldig!!!
Bobbreede
Bobbreede
09:25 21 Dec 18
Ben al jaren tevreden en zo ook dit jaar weer! Wilde graag 4 nieuwe banden hebben maar had geen idee welke. Ik kreeg deskundig advies en werd zoals altijd uiterst vriendelijk geholpen! Bedankt!!!
Martijn
Martijn
10:36 02 Nov 18
In eerste instantie ergens anders geweest om mijn auto uit te laten lijnen. Tot twee keer toe niet fatsoenlijk gelukt; zogenaamd omdat er teveel speling op de stuurinrichting zou zitten. Ongeloofwaardig verhaal omdat de auto minder dan een maand eerder APK gekeurd was zonder opmerkingen. Dus naar Ron voor een second opinion. En na een half uur weer een strak sturende auto en een stuur dat recht staat! En natuurlijk.... de bandjes op spanning gebracht. Top gedaan en wat mij beteft het betere alternatief voor de fast fitters.
Next Reviews
et-
Interessante Links
et-w
Contact

Ron's Bandencentrale
Oranjestraat 95
5682CB BEST
KVK: 66792061
info@bandencentrale.nl
Bel  +31(0)499-372344

Privacy instellingen

Privacy Policy
Algemene Voorwaarden Consumenten
Algemene Voorwaarden Zakelijke Markt

Wij steunen Needs for Children

Cookies, AVG & Privacy Policy

Om de website goed te kunnen gebruiken zijn cookies noodzakelijk. Bij het gebruik van onze website ga je akkoord met (delen van) onze privacy verklaring.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen