Bandenwissel

Bandenwissel

Wist u dat bij personenauto’s de banden op aangedreven as sneller slijten? Hierdoor slijten uw banden niet gelijkmatig. Bij het wisselen van uw autobanden van voor naar achter zorgen wij ervoor dat uw banden wél gelijkmatig slijten.

Bel voor een afspraak 0499-37234 of boek hier uw gratis online afspraak

Wanneer is het niet meer veilig om te rijden op een band?

Wanneer uw autobanden teveel slijtage hebben kan dit leiden tot gevaarlijke situaties. Doordat het profiel van uw autoband minder is, heeft u minder grip bij onverwachte situaties zoals scherpe bochten, aquaplaning (watergladheid) en noodstops. Een goede wegligging is cruciaal bij het autorijden en tevens bent u wettelijk verplicht een minimaal profiel van 1,6 millimeter op uw banden te hebben. Wij adviseren u echter om bij ons langs te komen als uw profiel 2,5 millimeter is in het geval van zomerbanden. Bij winterbanden is het minimum 4 millimeter.

 

 

Bandenwissel: Winter- zomerbanden wissel

Ieder jaar wisselen zo’n 3,3 miljoen Nederlandse automobilisten van winterbanden en zomerbanden. Van oktober tot april bij temperaturen onder de 7 graden is het tijd om met winterbanden te rijden. Het profiel van een zomerband is heel anders dan die van een winterband, waardoor de zomerband bij nat en besneeuwd wegdek minder grip heeft. De beste tijd om met zomerbanden te rijden is van mei t/m september met temperaturen boven de 7 graden.

Naast bandenwissel zorgt Ron’s Bandencentrale voor een veilige bandenopslag in onze eigen opslagruimte.

 

 

bandenwissel

Wielen wisselen

Wij doen de bandenwissel maar uiteraard wisselen wij ook uw winterwielen en zomerwielen. Voor uw wielen opslag verwijzen wij graag naar onze eigen opslagruimte. Wanneer laat u uw banden en wielen wisselen? Maak nu een afspraak bij Ron’s Bandencentrale.

Contact


Vragen?
Afspraak maken?
Neem dan contact met ons op:
Mail
T +31(0)499-372344

et-

Openingstijden


Ma t/m vrij:  08.30 tot 17.00 uur
Zaterdag:    08.30 tot 12.00 uur

Tankstation: 07.00 tot 21.00 uur


Ron's Bandencentrale :

 

check Gratis uw banden op spanning

checkSterk in afspraken

checkSinds 1970

checkConcurrerende  prijzen

check Unieke banden laserscanner

Contact Ron en Stefan Ramaekers van Rons Bandencentrale

Wat klanten over ons zeggen.

 

Herbert Wentges
Herbert Wentges
14:06 01 Aug 18
Keurig, snel, toegewijd en hoge service. En Super aardige gasten!
Maurits J. Van Linder
Maurits J. Van Linder
08:55 11 Jul 18
Prima service. Erg nette zaak. Vader en zoon aan het roer. Prettig gevoel dat je met de eigenaren te maken hebt en niet met vaak onkundig en ongeinteresseerd personeel (zoals bij veel ketens à la Kwikfit, Euromaster). Uitleg en resultaat van het uitlijnen prima. Zeker een aanrader.
joop bonnier
joop bonnier
11:23 12 May 18
Netjes opgeruimde werkplaats En heeft vakundig mijn mercedes w212 e klasse 220 Uitgelijnd vooraf duidelijke prijsafspraak Dus niet achteraf voor verrassingen Een echte aanrader
Martijn den Otter
Martijn den Otter
19:34 24 Apr 18
Mijn auto had voorbanden waar Max Verstappen jaloers op was zo glad waren ze. Nadat ze een scan gedaan hadden bleek dat mijn auto ook uitgelijnd moest worden. Ik wist dat dit nodig was maar dat het niet kon - zo zei de Opel garage. Maar Ron is de Opel garage niet en bewees dat ook deze auto uit te lijnen was. De auto rijdt alsof hij nieuw is. Super tevreden!
Cuno S
Cuno S
14:23 19 Mar 18
Perfecte service, persoonlijk contact, zeer nette opgeruimde werkplaats. Absolute aanrader! Wij zijn er heel goed en heel netjes geholpen!
Bastiaan Mulders
Bastiaan Mulders
17:59 06 Mar 18
Prima service en prima kwaliteit.
Ans Kox
Ans Kox
18:19 11 Dec 17
Bij Ron's Bandencentrale kun je terecht voor een eerlijk en oprecht advies voor je autobanden. Wat ik vooral heel prettig vind is de jarenlange ervaring die dit bedrijf heeft wat merkbaar is in het advies dat ze geven en de kwaliteit die geleverd wordt. Ben je op zoek naar een betrouwbaar adres dan hoef je niet verder te zoeken.
Next Reviews
et-

Interessante Links

et-w

Contact

Ron's Bandencentrale
Oranjestraat 95
5682CB BEST
KVK: 66792061
info@bandencentrale.nl
Bel  +31(0)499-372344

Privacy instellingen

Privacy Policy
Algemene Voorwaarden Consumenten
Algemene Voorwaarden Zakelijke Markt

Wij steunen Needs for Children

Cookies, AVG & Privacy Policy

Om de website goed te kunnen gebruiken zijn cookies noodzakelijk. Bij het gebruik van onze website ga je akkoord met (delen van) onze privacy verklaring.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen