+31(0)499-372344

Auto Uitlijnen

 

Auto uitlijnen

Uw auto uitlijnen is waarschijnlijk niet iets waar u vaak bij stilstaat. Toch zijn er veel situaties waarbij het verstandig (en voordelig) is om uw auto op een professionele manier te laten uitlijnen. Ron’s Bandencentrale is landelijk bekend als één van de beste specialisten op dit gebied.

Wanneer je auto laten uitlijnen?

Heeft u een van deze wijzigingen laten uitvoeren aan uw auto?

Dan is het uitlijnen van uw auto beslist nodig. Ook als u 20.000 km gereden heeft is het verstandig om uw auto uit te laten lijnen. Rijdt u weinig, laat het dan om de 2 jaar doen zoals de meeste mensen. Uw auto laten uitlijnen is de oplossing voor veel problemen die met de wegligging te maken hebben. Bemerkt u een van onderstaande problemen, laat ook dan uw auto uitlijnen:

  • De auto trekt naar links of rechts
  • De auto vertoont een zoekend rijgedrag
  • Het stuurwiel staat scheef
  • Banden zijn schuin afgesleten
  • De auto verbruikt meer brandstof
  • De remweg wordt langer

Ook na een aanrijding of als u regelmatig een stoeprandje meepikt bij het inparkeren, is het verstandig om uw auto uit te laten lijnen.

 

Een auto uitlijnen met de Hunter 3d bij Rons Bandencentrale

Auto uitlijnen, wat houdt dat in?

Bij het uitlijnen van uw auto zorgen we ervoor dat de wielen ten opzichte van elkaar in exact de juiste positie staan. Dit richten is zeer specialistisch werk. Naast meer dan 50 jaar ervaring beschikken we bij Ron’s Bandencentrale over de meest geavanceerde apparatuur hiervoor. Voor iedere auto vinden we de juiste stand van de wielen, ook voor auto’s die een afwijkende afstelling nodig hebben. Denk hierbij aan oldtimers, rallycross auto’s of auto’s met een verlaagd onderstel. Ook controleren we bij het uitlijnen altijd de stuurstand van uw auto en de stuurhoeksensor, die van grote invloed zijn op het rijgedrag. Niet voor niets noemt vakvereniging Vaco ons ‘dé uitlijn- en bandenspecialist pur-sang’. Lees ook eens hoe klanten ons beoordelen.

De voordelen van een perfect uitgelijnde auto

De kosten voor het uitlijnen van uw auto verdienen zichzelf terug. Uw banden gaan immers langer mee en door de lagere rijweerstand verbruikt u minder brandstof. Daarnaast rijdt u veiliger in een goed uitgelijnde auto. De wegligging is beter en u heeft een kortere remweg. Tot slot stuurt de auto optimaal, wat een hoger rijcomfort oplevert. Allemaal goede redenen om iedere 20.000 km of – als u weinig rijdt – iedere 2 jaar de uitlijning van uw auto te laten controleren. Uw auto uitlijnen kost u slechts een uurtje en u zult er veel plezier van hebben.

Neem gerust contact met ons op via mail of bel +31(0)499-372344. U vindt ons aan de Oranjestraat 95 te Best, 100 meter van de A2 Eindhoven – ’s-Hertogenbosch.

Zie plattegrond onderaan pagina .

tel.

 

Veelgestelde vragen:

🚗 Wanneer auto laten uitlijnen?

Als een auto o.a. naar links of rechts trekt, het stuurwiel niet recht staat, verkeerde bandenslijtage heeft en als er onderdelen van de stuurinrichting vervangen zijn. Om heel veel redenen is het ook kosten besparend om een auto uit te lijnen. Lees hier meer om overal achter te komen.

💰 Wat kost een auto uitlijnen?

De kosten voor het uitlijnen van uw auto verdienen zichzelf terug. Uw banden gaan immers langer mee en door de lagere rijweerstand verbruikt u minder brandstof. Maar wilt u meer weten lees dan hier verder.

⏱️ Hoe lang duurt een auto uitlijnen?

Het uitlijnen van de voorkant van een auto is meestal binnen 45 minuten klaar. Het uitlijnen van een auto waar de voorkant en achterkant gesteld moeten worden duurt tot 60 minuten. Lees hier meer om overal achter te komen.

 

Contact

Vragen?
Afspraak maken?
Neem dan contact met ons op:
Mail
T +31(0)499-372344
WhatsApp. +31(0)97013706649

et-
Openingstijden

Ma t/m vrij: 08:30 - 12:00    13:00 - 17:00 uur
Zaterdag:   08:30 - 12:00 uur

 

Vaco betitels Rons Bandencentrale als banden- en uitlijnspecialist pur sang.

check Naaf en wielschijf reiniging

checkSterk in afspraken

checkAl 50 jaar uw partner

checkMVO Plus

check Controle van uw banden 

         met een laserscanner

 

 

Ron en Stefan van Rons Bandencentrale

Klik op de regel om een review te schrijven op Google.

 

Wat klanten over ons zeggen:

Hein Asveld
Hein Asveld
11:12 06 Sep 21
Setje nieuwe voorbanden en uitlijnen. Geweldig strak gedaan. Auto reed weer fantastisch. Complimenten!!!!
Jacques Z4
Jacques Z4
17:21 12 Jul 21
Onlangs mijn BMW Z4 laten verlagen met Cobra verlagingsveren. Super resultaat, zowel optisch als qua weggedrag. Vriendelijk te woord gestaan, goed advies en eerlijk ! uiteindelijk was het nog iets goedkoper dan de gemaakte offerte omdat er minder lang aan gewerkt was. Daarbij prima uitgelijnd en het stuur staat weer keurig recht. Aanrader !
Cemal Demir
Cemal Demir
09:06 19 Jun 21
Vandaag gezien reviews langs geweest voor uitlijnen van mijn golf: Vriendelijk, goed service en advies, zaterdag open, goede prijs, veel ervaring, nette vertrouwbaar bedrijf.
Roel Hodzelmans
Roel Hodzelmans
13:45 08 Jun 21
Super contact gehad met beide heren, Stefan heeft daadwerkelijk aan mijn ML350 gewerkt. Mijn klacht was dat ik tussen de 100 en 120 sterke trillingen voelde in het stuur, het pedaal en zelfs de stoel. Mijn Mercedes specialist heeft er meerdere pogingen aan gewaagd, maar Stefan heeft de trillingen er volledig uitgekregen. Ik ben heel erg tevreden. Buiten dat had mijn bezoek nog een extra bonus: de heren vertelden me dat het rubber dat op de auto lag geen all-season banden waren zoals ik dacht, maar winterbanden. Dat was erg schrikken, maar gelukkig is de specialist net zo geschrokken en vervangt de banden. Al met al dus EN kundig, EN pro-actief. Complimenten mannen!
Dennis Smits
Dennis Smits
10:48 17 Apr 21
6 maanden lang lopen stuntelen met mijn auto, meerdere bedrijven die de trilling er niet uit kregen en het uitlijnen niet volledig hebben aangepakt. Vandaag bij Ron's geweest en deze heren hebben de problemen binnen een uur volledig opgelost, mij zien jullie terug, bedankt!
Paul van Roosmalen
Paul van Roosmalen
12:19 02 Apr 21
Goede service. Altijd vriendelijk. De netste werkplaats die ik ooit gezien heb. Laat hier graag mijn banden in zomer en winter wisselen.
Harry & Leny J.
Harry & Leny J.
09:30 02 Apr 21
Altijd perfecte service en kwaliteit, echte klantvriendelijkheid zoals het hoort. Keurige prijs - kwaliteit verhouding, dus zeker aan te raden! 👍🏻
Henrie Hoek
Henrie Hoek
06:55 20 Mar 21
Let op Niet alles gaat goed. Kan je zomaar € 1200,- kosten. Dit bedrijf houd geen toezicht op het stallen van caravans,. Mijn vaste plaats was gedeeltelijk bezet. Op een andere plaats neergezet en met schade opgehaald . En als daar schade ontstaat is niemand thuis. Geen aanrader of je moet oude zooi hebben net als wat er nu staat
Martin Hoekstra
Martin Hoekstra
09:46 15 Mar 21
Super advies en service als het om banden en uitlijnen gaat. De geadviseerde en gemonteerde Hancooks All Seasons zijn een fractie luidruchtiger maar hebben zich afgelopen sneeuw periode februari 2021 super gehouden en deden wat je mag verwachten. Dank je wel voor de super service.
Ronald Beer
Ronald Beer
14:22 20 Jan 21
Superzaak, altijd een goede normale prijs voor je banden. Goede service door vader en/of zoon. Laat bandenwerk al jaren hier doen en niet bij de dealer.
C.W.H. van der Steen
C.W.H. van der Steen
18:21 19 Jan 21
19-01-2021 heb ik mijn auto laten uitlijnen bij Ron's Banden en uitlijnen. Na vervanging onderdelen van stuurinrichting was het nodig om te laten uitlijnen. Dat is ook zo gebeurd met een uitstekend resultaat. Met een keurig rapport erbij, en het stuur staat netjes recht. De kosten van 69,50 waren het helemaal waard. Bedrijf is aan te bevelen.
Rob Theunissen
Rob Theunissen
15:54 07 Jan 21
Snelle en duidelijke offerte op aanvraag via website. Afspraak op korte termijn kunnen maken voor 2 nieuwe banden. Lokale ondernemer met verstand van zaken. Prima prijs zonder verrassingen en extra posten.
Rob van Schaik
Rob van Schaik
15:29 15 Dec 20
Recent twee achterbanden laten vervangen Bridgestone run flat (275-30-20) Geen andere bandencentrale durfde te beginnen aan deze klus, zonder aan te geven de 20 inch velg te beschadigen. Risico voor de eigenaar was de reactie. Maar Ron's Bandencentrale durfde deze klus wel aan. Met hun geavanceerde apparatuur en zorgvuldigheid zijn keurig twee nieuwe banden gemonteerd. Helemaal top mannen. Aanwinst voor Brabant. Kom zeker terug voor mijn voorbanden ....!
Hein van der Wielen
Hein van der Wielen
08:53 29 Sep 20
Vroeger ging ik altijd naar Kwikfit of een van de andere grote ketens. Maar na diverse keren mis te grijpen (met een lekke band kun je niet dagen wachten of de regio door rijden op zoek naar een vrij plekje in de agenda) in 2018 voor het eerst bij toeval hier beland. Ik had een lekke band terwijl ik in de buurt stond. En ik moet zeggen: top service! Ze kwamen letterlijk een paar deuren verder bij mijn afspraak aanbellen om te overleggen wat ermee te doen. Sindsdien rijd ik graag een kwartiertje om voor ons onderhoud aan de bandjes. Vader en zoon weten altijd wel een plekje voor je te vinden om je te helpen als je eens een spoedje hebt zoals een lekke band (dat is bij Kwikfit serieus geen doen meer, die hebben nooit tijd op korte termijn is mijn ervaring). Eerlijk advies en een typische lokale middenstander ipv een grote keten. Bovendien heb ik niet het gevoel dat ik zoveel duurder uit ben als bij een van de grote ketens. Prima service, mega flexibel en eerlijke prijs.
Volgende beoordelingen

Auto uitlijnen bij Ron's Bandencentrale

et-
Interessante Links
et-w
Contact

Ron's Bandencentrale
Oranjestraat 95
5682CB BEST
KVK: 66792061
info@bandencentrale.nl
Bel  +31(0)499-372344

Privacy instellingen

Privacy Policy
Algemene Voorwaarden Consumenten
Algemene Voorwaarden Zakelijke Markt

Wij steunen Needs for Children