Vaco betitelt Ron's Bandencentrale als banden- en uitlijnspecialist pur sang!

Van vakmanschap tot service - bij ons bent u op het beste adres.

Ron's Bandencentrale

Een klein bedrijf (vader en zoon) wat niet betekent dat zij niet aan de bovenkant van de markt opereren. Juist hun schaalkleinte betekent dat zij een sterke band hebben met de klanten. Ron’s Bandencentrale is een banden- en uitlijnspecialist pur sang.

De beide Ramaekers kijken bij een banden- dan wel onderstelprobleem eerst naar mogelijk andere oorzaken, alvorens een gevraagde uitlijnklus wordt geklaard. Het bedrijf is dan ook een ‘local Hero’ voor autobedrijven voor het oplossen van uitlijn- en balanceerproblemen. De jury prijst het actieve gebruik van de bandenprofielscan met een schriftelijke rapportage en de specifieke aandacht die men schenkt aan alle delen van de wielophanging en stuurinrichting. Het bandenlabel komt eigenlijk altijd wel ter sprake om de klant van het juiste advies en de juiste band te voorzien.

Ron’s Bandencentrale heeft een goede website en zet breed de social media in om hun specialisme en aanwezigheid in de markt te promoten. Klanten waarderen de onderneming bovengemiddeld positief, wat onder andere te danken is aan de manier waarop de klant wordt geïnformeerd en geadviseerd als het om de juiste band-wiel-combinatie en auto gaat. Er wordt binnen het bedrijf actief omgegaan met reviews.

Investeren in moderne apparatuur en actuele technische kennis vinden ze bij Ron’s Bandencentrale een must. De uitermate schone werkplaats is voorzien van prima equipment. Maar ook in de klantenwachtruimte ervaart de klant een modern en klantgerichte onderneming. Kortom, hier is de kwalificatie “vakspecialist” op zijn plaats.

Ron's Bandencentrale Vaco Certificaat

Dit is het Vaco Certificaat Vakman 2018 van rons bandencentrale

Contact


Vragen?
Afspraak maken?
Neem dan contact met ons op:
Mail
T +31(0)499-372344

et-

Openingstijden


Ma t/m vrij:  08.30 tot 17.00 uur
Zaterdag:    08.30 tot 12.00 uur

Tankstation: 07.00 tot 21.00 uur

Bent u bewust hoe de staat van uw banden is?
Maak hier een afspraak voor een gratis bandencheck!

Laden...
[/et_pb_row_inner][/et_pb_column]


Ron's Bandencentrale :

 

check Gratis uw banden op spanning

checkSterk in afspraken

checkSinds 1970

checkUitlijnspecialist

check Milieubewust

 

Wat onze klanten over ons zeggen.

 

Martijn den Otter
Martijn den Otter
19:34 24 Apr 18
Mijn auto had voorbanden waar Max Verstappen jaloers op was zo glad waren ze. Nadat ze een scan gedaan hadden bleek dat mijn auto ook uitgelijnd moest worden. Ik wist dat dit nodig was maar dat het niet kon - zo zei de Opel garage. Maar Ron is de Opel garage niet en bewees dat ook deze auto uit te lijnen was. De auto rijdt alsof hij nieuw is. Super tevreden!
joop bonnier
joop bonnier
11:23 12 May 18
Netjes opgeruimde werkplaats En heeft vakundig mijn mercedes w212 e klasse 220 Uitgelijnd vooraf duidelijke prijsafspraak Dus niet achteraf voor verrassingen Een echte aanrader
Cuno S
Cuno S
14:23 19 Mar 18
Perfecte service, persoonlijk contact, zeer nette opgeruimde werkplaats. Absolute aanrader! Wij zijn er heel goed en heel netjes geholpen!
Ans Kox
Ans Kox
18:19 11 Dec 17
Bij Ron's Bandencentrale kun je terecht voor een eerlijk en oprecht advies voor je autobanden. Wat ik vooral heel prettig vind is de jarenlange ervaring die dit bedrijf heeft wat merkbaar is in het advies dat ze geven en de kwaliteit die geleverd wordt. Ben je op zoek naar een betrouwbaar adres dan hoef je niet verder te zoeken.
Bastiaan Mulders
Bastiaan Mulders
17:59 06 Mar 18
Prima service en prima kwaliteit.
Maurits J. Van Linder
Maurits J. Van Linder
08:55 11 Jul 18
Prima service. Erg nette zaak. Vader en zoon aan het roer. Prettig gevoel dat je met de eigenaren te maken hebt en niet met vaak onkundig en ongeinteresseerd personeel (zoals bij veel ketens à la Kwikfit, Euromaster). Uitleg en resultaat van het uitlijnen prima. Zeker een aanrader.
Herbert Wentges
Herbert Wentges
14:06 01 Aug 18
Keurig, snel, toegewijd en hoge service. En Super aardige gasten!
Next Reviews

Auto uitlijnen bij Ron's Bandencentrale

et-

Interessante Links

et-w

Contact

Ron's Bandencentrale
Oranjestraat 95
5682CB BEST
KVK: 66792061
info@bandencentrale.nl
Bel  +31(0)499-372344

Privacy instellingen

Privacy Policy
Algemene Voorwaarden Consumenten
Algemene Voorwaarden Zakelijke Markt

Wij steunen Needs for Children

Cookies, AVG & Privacy Policy

Om de website goed te kunnen gebruiken zijn cookies noodzakelijk. Bij het gebruik van onze website ga je akkoord met (delen van) onze privacy verklaring.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen