+31(0)499-372344

Vaco betitelt Ron's Bandencentrale als banden- en uitlijnspecialist pur sang!

Van vakmanschap tot service - bij ons bent u op het beste adres.

Het Vaco jury rapport.

 

Ron’s Bandencentrale

Een klein bedrijf (vader en zoon) wat niet betekent dat zij niet aan de bovenkant van de markt opereren. Juist hun schaalkleinte betekent dat zij een sterke band hebben met de klanten. Ron’s Bandencentrale is een banden- en uitlijnspecialist pur sang.

De beide Ramaekers kijken bij een banden- dan wel onderstelprobleem eerst naar mogelijk andere oorzaken, alvorens een gevraagde uitlijnklus wordt geklaard. Het bedrijf is dan ook een ‘local Hero’ voor autobedrijven voor het oplossen van uitlijn- en balanceerproblemen. De jury prijst het actieve gebruik van de bandenprofielscan met een schriftelijke rapportage en de specifieke aandacht die men schenkt aan alle delen van de wielophanging en stuurinrichting. Het bandenlabel komt eigenlijk altijd wel ter sprake om de klant van het juiste advies en de juiste band te voorzien.

Ron’s Bandencentrale heeft een goede website en zet breed de social media in om hun specialisme en aanwezigheid in de markt te promoten. Klanten waarderen de onderneming bovengemiddeld positief, wat onder andere te danken is aan de manier waarop de klant wordt geïnformeerd en geadviseerd als het om de juiste band-wiel-combinatie en auto gaat. Er wordt binnen het bedrijf actief omgegaan met reviews.

Investeren in moderne apparatuur en actuele technische kennis vinden ze bij Ron’s Bandencentrale een must. De uitermate schone werkplaats is voorzien van prima equipment. Maar ook in de klantenwachtruimte ervaart de klant een modern en klantgerichte onderneming. Kortom, hier is de kwalificatie “vakspecialist” op zijn plaats.

 

 

Ron’s Bandencentrale Vaco Certificaat

Contact

Vragen?
Afspraak maken?
Neem dan contact met ons op:
Mail
T +31(0)499-372344
WhatsApp. +31(0)97013706649

Openingstijden

Ma t/m vrij: 08:30 - 12:00    13:00 - 17:00 uur

 

Interessante Links
Contact
Ron's Bandencentrale
Oranjestraat 95
5682CB BEST
KVK: 92249566
BTW-nummer: NL.0049.4532.6B07
info@bandencentrale.nl
Bel  +31(0)499-372344

Privacy instellingen

Privacy Policy
Algemene Voorwaarden Consumenten
Algemene Voorwaarden Zakelijke Markt

    Wij steunen Needs for Children