+31(0)499-372344

Auto Uitlijnen Den Bosch

Auto uitlijnen Den Bosch

Ron’s Bandencentrale is hét adres als u op zoek bent naar een specialist in auto uitlijnen in Den Bosch of omgeving. Hier leest u waarom.

Een auto uitlijnen is nodig als u merkt dat:

  • De auto naar links of rechts trekt
  • Het stuurwiel scheef staat
  • Banden schuin zijn afgesleten
  • De auto meer brandstof verbruikt
  • De remweg langer is dan normaal
  • De auto een ‘zoekend’ rijgedrag vertoont

Herkent u een of meer van bovenstaande problemen? Wij hebben de oplossing en laten uw auto weer comfortabel, veilig en milieuvriendelijk rijden. Ron’s Bandencentrale is een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring en gespecialiseerd in het uitlijnen van alle soorten auto’s. Op een kwartiertje rijden van Den Bosch kunt u er uw auto laten uitlijnen. Klanten uit het hele land gingen u voor. Niet voor niets bestempelt vakvereniging Vaco ons als uitlijn- en bandenspecialist pur-sang. De reviews van klanten bewijzen het. auto uitlijnen den bosch. Auto uitlijnen in den bosch.

Auto uitlijnen in Den Bosch, ook bij aanpassingen

Niet alleen bij problemen, maar ook bij deze aanpassingen aan uw auto is het verstandig hem te laten uitlijnen:

Ook als u weinig rijdt is het belangrijk uw auto regelmatig te laten uitlijnen. Wij adviseren om dit te laten doen iedere 20.000 km of om de twee jaar, als u minder rijdt. En heeft u een aanrijding gehad, of pakt u regelmatig een stoeprandje mee met het inparkeren? Laat ook dan uw auto uitlijnen bij ons in Best, vlakbij Den Bosch.

 

Over auto uitlijnen

Een auto uitlijnen in Den Bosch bij Ron's Bandencentrale

 

U wilt uw auto laten uitlijnen in Den Bosch of omgeving. Maar wat houdt dat eigenlijk in, uitlijnen? Bij Ron’s Bandencentrale zorgen we er bij het uitlijnen voor, dat de wielen ten opzichte van elkaar in exact de juiste positie staan. Dit is zeer specialistisch werk, waarvoor wij over de meest geavanceerde apparatuur beschikken.  Zo vinden we voor iedere auto de juiste stand van de wielen, ook voor auto’s die een afwijkende afstelling nodig hebben. Denk hierbij aan oldtimers, rallycross auto’s of auto’s met een verlaagd onderstel. Daarnaast controleren we bij het uitlijnen de stuurstand van uw auto, die grote invloed heeft op het rijgedrag. De apparatuur word ieder jaar geüpdate, gekalibreerd en wij waarborgen verder onze kwaliteit door opleidingen.Een complete service dus, afgestemd op úw auto.

 

Wat kost het en wat levert het op?

Uw auto uitlijnen in Den Bosch of omgeving is natuurlijk niet gratis. Maar de kosten voor het uitlijnen verdient u vanzelf terug: Uw banden gaan langer mee en u rijdt goedkoper door de lagere rijweerstand. Maar de belangrijkste reden voor het uitlijnen van uw auto zou toch wel de veiligheid moeten zijn. De wegligging is beter en u heeft een kortere remweg. Bovendien stuurt uw auto weer optimaal, wat een hoger rijcomfort oplevert. Allemaal goede redenen om iedere 20.000 km of – als u weinig rijdt – ieder jaar de uitlijning van uw auto te laten controleren. Uw auto uitlijnen vlakbij Den Bosch kost u slechts een uurtje en u zult er veel plezier van hebben.

 

Ron’s Bandencentrale is gevestigd aan de oranjestraat 95 in Best 100 meter van de A2 ‘s-Hertogenbosch – Eindhoven en zeer makkelijk te vinden.

U neemt de snelweg A2 richting Eindhoven en neemt afslag 27 Best-West. Bij de rotonde rechtdoor, einde links en dan eerste straat rechts. U ziet ons bedrijf dan meteen aan de rechterkant.
( zie plattegrond onderaan pagina )

 

Contact

Vragen?
Afspraak maken?
Neem dan contact met ons op:
Mail
T +31(0)499-372344
WhatsApp. +31(0)97013706649

et-
Openingstijden

Ma t/m vrij:  08.30 tot 17.00 uur
Zaterdag:    08.30 tot 12.00 uur

 

Vaco betitels Rons Bandencentrale als banden- en uitlijnspecialist pur sang.

check Naaf en wielschijf reiniging

checkSterk in afspraken

checkAl 50 jaar uw partner

checkMVO Plus

check Controle van uw banden 

         met een laserscanner

 

 

Ron en Stefan van Rons Bandencentrale

Klik op de regel om een review te schrijven op Google.

 

Wat klanten over ons zeggen:

Hein Asveld
Hein Asveld
11:12 06 Sep 21
Setje nieuwe voorbanden en uitlijnen. Geweldig strak gedaan. Auto reed weer fantastisch. Complimenten!!!!
Jacques Z4
Jacques Z4
17:21 12 Jul 21
Onlangs mijn BMW Z4 laten verlagen met Cobra verlagingsveren. Super resultaat, zowel optisch als qua weggedrag. Vriendelijk te woord gestaan, goed advies en eerlijk ! uiteindelijk was het nog iets goedkoper dan de gemaakte offerte omdat er minder lang aan gewerkt was. Daarbij prima uitgelijnd en het stuur staat weer keurig recht. Aanrader !
Cemal Demir
Cemal Demir
09:06 19 Jun 21
Vandaag gezien reviews langs geweest voor uitlijnen van mijn golf: Vriendelijk, goed service en advies, zaterdag open, goede prijs, veel ervaring, nette vertrouwbaar bedrijf.
Roel Hodzelmans
Roel Hodzelmans
13:45 08 Jun 21
Super contact gehad met beide heren, Stefan heeft daadwerkelijk aan mijn ML350 gewerkt. Mijn klacht was dat ik tussen de 100 en 120 sterke trillingen voelde in het stuur, het pedaal en zelfs de stoel. Mijn Mercedes specialist heeft er meerdere pogingen aan gewaagd, maar Stefan heeft de trillingen er volledig uitgekregen. Ik ben heel erg tevreden. Buiten dat had mijn bezoek nog een extra bonus: de heren vertelden me dat het rubber dat op de auto lag geen all-season banden waren zoals ik dacht, maar winterbanden. Dat was erg schrikken, maar gelukkig is de specialist net zo geschrokken en vervangt de banden. Al met al dus EN kundig, EN pro-actief. Complimenten mannen!
Dennis Smits
Dennis Smits
10:48 17 Apr 21
6 maanden lang lopen stuntelen met mijn auto, meerdere bedrijven die de trilling er niet uit kregen en het uitlijnen niet volledig hebben aangepakt. Vandaag bij Ron's geweest en deze heren hebben de problemen binnen een uur volledig opgelost, mij zien jullie terug, bedankt!
Paul van Roosmalen
Paul van Roosmalen
12:19 02 Apr 21
Goede service. Altijd vriendelijk. De netste werkplaats die ik ooit gezien heb. Laat hier graag mijn banden in zomer en winter wisselen.
Harry & Leny J.
Harry & Leny J.
09:30 02 Apr 21
Altijd perfecte service en kwaliteit, echte klantvriendelijkheid zoals het hoort. Keurige prijs - kwaliteit verhouding, dus zeker aan te raden! 👍🏻
Henrie Hoek
Henrie Hoek
06:55 20 Mar 21
Let op Niet alles gaat goed. Kan je zomaar € 1200,- kosten. Dit bedrijf houd geen toezicht op het stallen van caravans,. Mijn vaste plaats was gedeeltelijk bezet. Op een andere plaats neergezet en met schade opgehaald . En als daar schade ontstaat is niemand thuis. Geen aanrader of je moet oude zooi hebben net als wat er nu staat
Martin Hoekstra
Martin Hoekstra
09:46 15 Mar 21
Super advies en service als het om banden en uitlijnen gaat. De geadviseerde en gemonteerde Hancooks All Seasons zijn een fractie luidruchtiger maar hebben zich afgelopen sneeuw periode februari 2021 super gehouden en deden wat je mag verwachten. Dank je wel voor de super service.
Ronald Beer
Ronald Beer
14:22 20 Jan 21
Superzaak, altijd een goede normale prijs voor je banden. Goede service door vader en/of zoon. Laat bandenwerk al jaren hier doen en niet bij de dealer.
C.W.H. van der Steen
C.W.H. van der Steen
18:21 19 Jan 21
19-01-2021 heb ik mijn auto laten uitlijnen bij Ron's Banden en uitlijnen. Na vervanging onderdelen van stuurinrichting was het nodig om te laten uitlijnen. Dat is ook zo gebeurd met een uitstekend resultaat. Met een keurig rapport erbij, en het stuur staat netjes recht. De kosten van 69,50 waren het helemaal waard. Bedrijf is aan te bevelen.
Rob Theunissen
Rob Theunissen
15:54 07 Jan 21
Snelle en duidelijke offerte op aanvraag via website. Afspraak op korte termijn kunnen maken voor 2 nieuwe banden. Lokale ondernemer met verstand van zaken. Prima prijs zonder verrassingen en extra posten.
Rob van Schaik
Rob van Schaik
15:29 15 Dec 20
Recent twee achterbanden laten vervangen Bridgestone run flat (275-30-20) Geen andere bandencentrale durfde te beginnen aan deze klus, zonder aan te geven de 20 inch velg te beschadigen. Risico voor de eigenaar was de reactie. Maar Ron's Bandencentrale durfde deze klus wel aan. Met hun geavanceerde apparatuur en zorgvuldigheid zijn keurig twee nieuwe banden gemonteerd. Helemaal top mannen. Aanwinst voor Brabant. Kom zeker terug voor mijn voorbanden ....!
Hein van der Wielen
Hein van der Wielen
08:53 29 Sep 20
Vroeger ging ik altijd naar Kwikfit of een van de andere grote ketens. Maar na diverse keren mis te grijpen (met een lekke band kun je niet dagen wachten of de regio door rijden op zoek naar een vrij plekje in de agenda) in 2018 voor het eerst bij toeval hier beland. Ik had een lekke band terwijl ik in de buurt stond. En ik moet zeggen: top service! Ze kwamen letterlijk een paar deuren verder bij mijn afspraak aanbellen om te overleggen wat ermee te doen. Sindsdien rijd ik graag een kwartiertje om voor ons onderhoud aan de bandjes. Vader en zoon weten altijd wel een plekje voor je te vinden om je te helpen als je eens een spoedje hebt zoals een lekke band (dat is bij Kwikfit serieus geen doen meer, die hebben nooit tijd op korte termijn is mijn ervaring). Eerlijk advies en een typische lokale middenstander ipv een grote keten. Bovendien heb ik niet het gevoel dat ik zoveel duurder uit ben als bij een van de grote ketens. Prima service, mega flexibel en eerlijke prijs.
Volgende beoordelingen

Auto uitlijnen bij Ron's Bandencentrale

et-
Interessante Links
et-w
Contact

Ron's Bandencentrale
Oranjestraat 95
5682CB BEST
KVK: 66792061
info@bandencentrale.nl
Bel  +31(0)499-372344

Privacy instellingen

Privacy Policy
Algemene Voorwaarden Consumenten
Algemene Voorwaarden Zakelijke Markt

Wij steunen Needs for Children