Reservewiel

Reservewiel
Klapband en toch verder kunnen rijden? Veel nieuwe auto’s zijn niet meer standaard uitgerust met een reservewiel. Zorg ervoor dat u er een in of onder uw auto heeft. Zo kunt u met een lekke- of klapband weer snel verder rijden.

Reservewiel.

Het reservewiel is een extra wiel dat mee wordt genomen voor het geval  er een band onderweg lek gaat. Dit reservewiel wordt vaak in de kofferbak geplaatst onder een luik of onder uw auto. Dit is om zoveel mogelijk ruimte te besparen voor de zitruimte of andere spullen. Vandaag de dag wordt het reservewiel niet altijd als  een standaard item gezien in de auto. Het is belangrijk dat u een reserve wiel of reparatieset in uw auto heeft!

Heeft u nog geen reservewiel? Neem dan gerust contact met ons op via mail of bel +31(0)499-372344.

 

 

Maximum snelheid met een reservewiel.

De maximum snelheid van een reservewiel is meestal 80 km per uur. Het is daarom ook belangrijk dat u deze maximumsnelheid niet overschrijdt. De maximumsnelheid van een reservewiel staat vaak aangegeven op het wiel zelf.

 

 

 

Waar kan ik een reservewiel kopenReservewiel met krik en wielsleutel.

Is er geen reservewiel in uw auto meegeleverd, dan is er meestal ook geen krik en wielsleutel meegeleverd. Wij kunnen u een complete set leveren wat bestaat uit een reservewiel, krik en wielsleutel. Prijzen vanaf 225.00.

Wilt u een resevewiel. Neem dan gerust contact met ons op via mail of bel +31(0)499-372344.

 

 

Reservewiel en bandenspanning?

Een reservewiel heeft een andere bandenspanning als de banden die onder het voertuig zitten. Heeft u een reservewiel van het zelfde formaat als de gewone wielen, dan is het verstandig om de druk met 1 atu te verhogen. Als het een reservewiel is van kleiner formaat is de bandenspanning daarvan meestal 4 atu. Dit reservewiel wordt ook wel een thuiskomer genoemd.

 

Contact


Vragen?
Afspraak maken?
Neem dan contact met ons op:
Mail
T +31(0)499-372344

et-

Openingstijden


Ma t/m vrij:  08.30 tot 17.00 uur
Zaterdag:    08.30 tot 12.00 uur

Tankstation: 07.00 tot 21.00 uur


Ron's Bandencentrale :

 

check Gratis uw banden op spanning

checkSterk in afspraken

checkSinds 1970

checkConcurrerende  prijzen

check Unieke banden laserscanner

Contact Ron en Stefan Ramaekers van Rons Bandencentrale

Wat klanten over ons zeggen.

 

Herbert Wentges
Herbert Wentges
14:06 01 Aug 18
Keurig, snel, toegewijd en hoge service. En Super aardige gasten!
Maurits J. Van Linder
Maurits J. Van Linder
08:55 11 Jul 18
Prima service. Erg nette zaak. Vader en zoon aan het roer. Prettig gevoel dat je met de eigenaren te maken hebt en niet met vaak onkundig en ongeinteresseerd personeel (zoals bij veel ketens à la Kwikfit, Euromaster). Uitleg en resultaat van het uitlijnen prima. Zeker een aanrader.
joop bonnier
joop bonnier
11:23 12 May 18
Netjes opgeruimde werkplaats En heeft vakundig mijn mercedes w212 e klasse 220 Uitgelijnd vooraf duidelijke prijsafspraak Dus niet achteraf voor verrassingen Een echte aanrader
Martijn den Otter
Martijn den Otter
19:34 24 Apr 18
Mijn auto had voorbanden waar Max Verstappen jaloers op was zo glad waren ze. Nadat ze een scan gedaan hadden bleek dat mijn auto ook uitgelijnd moest worden. Ik wist dat dit nodig was maar dat het niet kon - zo zei de Opel garage. Maar Ron is de Opel garage niet en bewees dat ook deze auto uit te lijnen was. De auto rijdt alsof hij nieuw is. Super tevreden!
Cuno S
Cuno S
14:23 19 Mar 18
Perfecte service, persoonlijk contact, zeer nette opgeruimde werkplaats. Absolute aanrader! Wij zijn er heel goed en heel netjes geholpen!
Bastiaan Mulders
Bastiaan Mulders
17:59 06 Mar 18
Prima service en prima kwaliteit.
Ans Kox
Ans Kox
18:19 11 Dec 17
Bij Ron's Bandencentrale kun je terecht voor een eerlijk en oprecht advies voor je autobanden. Wat ik vooral heel prettig vind is de jarenlange ervaring die dit bedrijf heeft wat merkbaar is in het advies dat ze geven en de kwaliteit die geleverd wordt. Ben je op zoek naar een betrouwbaar adres dan hoef je niet verder te zoeken.
Next Reviews
et-

Interessante Links

et-w

Contact

Ron's Bandencentrale
Oranjestraat 95
5682CB BEST
KVK: 66792061
info@bandencentrale.nl
Bel  +31(0)499-372344

Privacy instellingen

Privacy Policy
Algemene Voorwaarden Consumenten
Algemene Voorwaarden Zakelijke Markt

Wij steunen Needs for Children

Cookies, AVG & Privacy Policy

Om de website goed te kunnen gebruiken zijn cookies noodzakelijk. Bij het gebruik van onze website ga je akkoord met (delen van) onze privacy verklaring.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen