+31(0)499-372344

Bandencentrale Den Bosch

Bent u op zoek naar een lokale bandencentrale nabij Den Bosch om uw banden te laten verwisselen? Voor nieuwe autobanden, een controle, reparatie of uitlijnen van uw banden kunt u terecht bij Ron’s Bandencentrale bij Den Bosch. U kunt een snelle en zeer vriendelijke service verwachten en u betaalt een eerlijke prijs.

Direct een afspraak maken om langs te komen of een offerte aanvragen? U kunt ons bereiken door te bellen naar +31499372344.

Waarom Ron’s Bandencentrale?

Ron’s Bandencentrale is een klein familiebedrijf dat gerund wordt door vader en zoon. Bij ons blijven klanten terugkeren en daar zijn we trots op. We zijn gespecialiseerd in het uitlijnen en balanceren van autobanden. Voor alles rondom uw autobanden en onderstel kunt u bij ons terecht. Van schokbrekers vervangen en banden wisselen tot de auto verlagen en bij ons uw banden voor opslag laten liggen.

De kwaliteiten van Ron’s Bandencentrale nabij Den Bosch:

 •  Al 50 jaar ervaring in dit mooie vak
 •  Gratis uw banden op spanning
 •  Sterk in afspraken nakomen
 •  Concurrerende scherpe prijzen
 •  Unieke controle van uw banden met een laserscanner
 •  U kunt altijd inzien wat we aan uw auto hebben gedaan (rapportage)

 
Mankeert er iets aan uw auto omtrent de banden of wegligging en wilt u dit snel laten verhelpen? Neem dan gerust even contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Zomerbanden kopen bij Rons Bandencentrale

“Wij beschikken enkel over autobanden die veilig, comfortabel en betrouwbaar zijn. Zo kunt u altijd rekenen op hoge kwaliteit.”

 

Neem contact op

Diensten bandencentrale Den Bosch

Of u nu snel onderhoud, montage van nieuwe banden of velgen of een ander soort service van ons vraagt; wij regelen het voor u in onze zeer nette garage. U kunt in onze wachtruimte wachten als het om een korte bandenservice gaat of kiezen voor het maken van een afspraak waarbij wij de tijd nemen. Voor uitlijnen nemen wij bijvoorbeeld goed de tijd en u krijgt altijd een rapportage mee, zodat geheel duidelijk is wat we gedaan hebben.

U kunt bij onze bandencentrale nabij Den Bosch terecht voor de volgende services:

 • Balanceren
 • Uitlijnen
 • Banden wissel
 • Wielen wissel
 • Bandenreparatie
 • Bandenopslag
 • Wielreiniging
 • Auto verlagen
 • Schokbrekers

Welk type banden wilt u?

Uiteraard kunt u ook gewoon voor een stel nieuwe banden bij ons terecht. Wij beschikken enkel over autobanden die veilig, comfortabel en betrouwbaar zijn. Voor verschillende type voertuigen hebben wij banden op voorraad. Ook voor de reparatie of wissel van een enkele band of een simpele controle van de auto kunt u langskomen.

Welke autobanden voor u de beste zijn is afhankelijk van verschillende factoren en uiteraard uw wensen. Hier kunnen we samen naar kijken om de voor u beste autobanden bij onze bandencentrale bij Den Bosch uit te zoeken. Zo kunt u onder andere kiezen uit runflat banden en all season banden, maar uiteraard kunt u ook nog gewoon kiezen uit winterbanden en zomerbanden.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor velgen. Wij beschikken over velgen van gerenommeerde merken, velgen met een sportief uiterlijk en velgen die een uitmuntend rijgedrag bevorderen.

Wanneer een auto uitlijnen. Rons Bandencentrale

Neem contact op

Heeft u genoeg gehoord en wilt u graag door ons geholpen worden? Neem dan contact op met onze persoonlijke bandencentrale bij Den Bosch. Wij zijn gevestigd in Best, 25 kilometers vanaf Den Bosch.

Bent u benieuwd naar de kosten van een specifieke service die u eventueel door ons wilt laten uitvoeren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons op via het formulier.

Voor vragen en het maken van een afspraak, kunt u ons binnen de openingstijden bereiken op +31499372344.

Neem contact op