+31(0)499-372344

Banden in Den Bosch en omgeving

Banden in Den Bosch gezocht voor uw auto of caravan? U bent van harte welkom bij Ron’s Bandencentrale. Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in het vak. Door de jaren heen hebben we dan ook al tienduizenden tevreden klanten verder geholpen.

Wij vinden investeren in moderne apparatuur en actuele kennis zeer belangrijk. Bovendien is de werkplaats voorzien van uitstekend equipment. Bij ons is de term ‘vakspecialist’ dus op zijn plaats.

Banden in Den Bosch aanschaffen bij Ron’s Bandencentrale

  • Gratis uw banden op spanning
  • Sterk in afspraken
  • Al 50 jaar ervaring
  • Concurrerende prijzen
  • Unieke controle van uw banden met een laserscanner

Bekijk ons aanbod aan banden in Den Bosch en vraag een offerte aan voor de gewenste band. Of neem contact met ons op. Bel naar 0499-372344 of stuur een e-mail naar info@bandencentrale.nl.

Nieuwe banden

U mag niet onderschatten hoe belangrijk nieuwe kwalitatieve banden in Den Bosch zijn. De banden zijn immers het enige contact tussen u en de weg. Elke band raakt de weg maar met een oppervlakte ten grootte van een ansichtkaart.

U begrijpt dus wel dat het van groot belang is dat de banden in goede staat zijn. Wij verkopen zowel autobanden als banden voor caravans en bestelwagens. Banden in Den Bosch, banden Den Bosch, banden kopen in Den Bosch.

Van autobanden tot oldtimer banden

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan allerlei nieuwe banden in Den Bosch. Van all season autobanden tot winterbanden voor de auto. Zo kunt u bij ons terecht voor:

De juiste band

De juiste band voor uw auto, bestelwagen of caravan is afhankelijk van een aantal factoren. Zo spelen de velgen, uw rijstijl, persoonlijke voorkeur en het aantal kilometers een grote rol bij het maken van een keuze. Wij hebben 50 jaar ervaring in het vak. Daardoor kunnen we u als de beste helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

“Door trainingen, opleidingen en het juiste gereedschap waarborgen wij onze kwaliteit en blijven wij uw absolute specialist.”

Vraag een offerte aan of neem contact op

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Bel naar 0499-372344 of stuur een e-mail naar info@bandencentrale.nl.

Graag helpen we bij het kiezen van de juiste banden in Den Bosch voor uw voertuig. U bent gegarandeerd van milieuvriendelijke, comfortabele en veilige banden.

Contact

Vragen?
Afspraak maken?
Neem dan contact met ons op:
Mail
T +31(0)499-372344
WhatsApp. +31(0)97013706649

Openingstijden

Ma t/m vrij: 08:30 - 12:00    13:00 - 17:00 uur

 

Auto uitlijnen bij Ron's Bandencentrale

Interessante Links
Contact
Ron's Bandencentrale
Oranjestraat 95
5682CB BEST
KVK: 92249566
BTW-nummer: NL.0049.4532.6B07
info@bandencentrale.nl
Bel  +31(0)499-372344

Privacy instellingen

Privacy Policy
Algemene Voorwaarden Consumenten
Algemene Voorwaarden Zakelijke Markt

    Wij steunen Needs for Children